top of page

[ASTRO VREME]: za teden 20. 6. – 26. 6. 2022, solsticij, Venera v dvojčka



V ponedeljek imamo podporen aspekt med Merkurjem in Jupitrom in to je dobro za načrtovanje prihodnosti. Smo ready to go.


V torek, 21.6. pa pridemo do poletnega sončnega obrata, Sonce vstopi v raka, začne se poletje. Kje smo od spomladanskega enakonočja, od 20.3.? V teh mesecih se res veliko zgodilo – ali smo sedaj kaj drugače postavljeni? Morali bi biti.


V četrtek ponoči pa pride Venera v dvojčka: dobro za druženje in spoznavanje novih ljudi.


Kdor je svoboden, pušča življenju prosto pot, vedoč, da ne glede na to, kaj pride, ne bo vsiljeval svojega načrta - moralo bi biti tako - in se potem tesno oklepal svoje najljubše namere. Namesto tega dopušča, da se življenje odvija po svoje. Mooji, Širnejši od neba, večji od prostora


Karte:

Mislim nate: ljubeča mise, igra usode: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.


Lady luck/Gospa sreča: ko ti življenje ponudi limone, imaš 2 možnosti: da narediš limonado ali pa limonam dodaš tekilo. Kaj izbereš? Nihče nam ne pove, da moramo srečo sami ustvariti. Mislimo, da nam denar in srečno življenje kar padejo v naročje, ampak temu ni tako. Gospa sreča ima rada delo in trud in ustvarjanje. Če smo pripravljeni za novo službo, hudo romantično zvezo ali na začetek projekta, bo sreča na naši strani, ko bomo vložili potreben trud.


Iskanje vizije (Obešenec): Iniciacija, meditacija, predaja potrpljenje, nov pogled na življenje, iskanje pomena. V življenju vsakogar pride trenutek, ko ni možen pobeg pred notranjim breznom. Pogumno preidi skozi šivankino uho, prelagati to na kdaj drugič je povsem nesmiselno. Preveriti moramo realno stanje. Naš glavni fokus naj bo dopuščanje, da odpadejo stare strukture. Predaja.


Afirmacija: Surround yourself with high vibe honeys


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)

16 views0 comments
bottom of page