top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 20. 9. - 26. 9. 2021 – ščip v ribah, 21.9.2021, Merkur kvadrat Pluton
Veliko se dogaja ta teden, naprej naš čaka ščip v ribah, 21.9., na zadnjih stopinjah tega znamenja: nekaj se zaključuje nekaj moramo spustiti, da gremo lahko naprej.


Nato 22.9. sledi enakonočje, kolo leta se obrne, Sonce stopi v znamenje tehtnice. Za seboj puščamo poletje, začenja se nov cikel in nov letni čas.


Isti dan pa imamo prvega od treh kvadratov med Merkurjem in Plutonom – preostala dva bosta oktobra in novembra, tako da se neka tema kar vleče. Ekstreme ideje so v porastu. Veliko je raziskovanja, kaj je res in kaj ni. Nevarnost, da se zagovarja mnenja z uporabi sile, vendar to naleti še na večji upor. Veliko razmišljamo in morda se soočimo s temnimi plati človeške psihe. Morda pridejo na plano kakšne skrivnosti.


Za vikend pa se Merkur že ustavlja in se bo 28.9. obrnil retrogradno. Celotno retrogradno pot bo imel v tehtnici, tako da bodo odnosi (vsi odnosi: poslovni, službeni, privatni) v prvem planu.


Karte

Nočni veter: spopadanje s strahovi, podzavestna razbremenitev, zdravljenje. Motnje spanja, nočne more. To je posledica neizraženega bremena, strahu. Soočite se s strahom. Zaupajte se nekomu.


Veliko medicinsko kolo: nova dimenzija, ustvarjanje, preobrazba, globalna in individualna zavest. Zapusti preteklost, naredi prostor za bolj izpolnjujočo sedanjost. Predrami se in začni z drugačnim življenjem.


Arhetip: The Unseen : energija ki je ne vidimo jo pa čutimo, morda kot sanje, nenadni uvid, jasen glas, sporočilo pokojne osebe. Vodniki so blizu.


Divine: Zaupaj božanski materi. Zaupaj ji vse svoje skrbi: vzemi svinčnik in papir ji napiši, vse kar te tare. Nisi sama v tem.


Glorious: Ne zanikaj svojih želja, ne išči opravičil. Izrazi svojo kreativnost.


Bare: Pokaži svoj pravi obraz, ne skrivaj se. Bodi ti.


Afirmacija: I command my own Queendom.


16 views0 comments
bottom of page