top of page

[💫Astro vreme]: za teden 21. 2. - 27. 2. 2022 – Mars in Venera v sekstilu z NeptunomTa teden vlada na nebu manjše zatišje, saj nobeden od planetov ne zamenja znamenja in vsi planeti so direktni (vse do konca aprila). Bomo pa zaposleni vse do prazne lune naslednji teden (2.3., mlaj v ribah) in to je ok, nadaljujemo svojo pot po vsem, kar se zgodilo prejšnji teden, ko smo močno čutili polno luno v levu.


Vseeno pa imamo ta teden aspekte z Neptunom in proti koncu tedna z Uranom, slednji lahko prinese kakšen preobrat.

V sredo najprej tvori Mars podporen aspekt z Neptunom v četrtek pa Venera. Prvi aspekt nakazuje na skrb za druge, sočutje in pomoč. Venera v sekstilu z Neptunom pa lahko pokaže, da smo morda z nekim odnosom zaključili. Ta odnos nam je nekaj dal, nekaj pokazal, potrebovali smo to izkušnjo, sedaj pa se končuje.


Merkur v kvadratu z Uranom pa lahko prinese kakšen nepričakovan preobrat. Ne rinimo z glavo skozi zid. Obrnimo aspekt sebi v prid: odkrivajmo svojo unikatno razmišljanje, morda lahko kaj novega ugotovimo, povežimo se z ljudmi, za katere si nismo mislili, da bi se lahko ujeli.


V zraku je veliko navdiha in kreativnosti. Spravimo se skupaj in začnimo z resnim delom na sebi, da bomo lahko res stopili na pot kreativnosti in uspeha.


Karte

Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost. Pozornost namenjamo tistemu, kar nam je najbolj drago. Ponovno bomo ovrednotili svoje prioritete in ključne vrednote. Vedno nas vodi ljubezen.


Sedmica zemlje: izčrpanost – igre moči – razočaranje – dvomi. Ostanimo zavestni v tem trenutku in mirni. Dovolimo si več počitka in ne projicirajmo negativnih misli v prihodnost. Ne zapravljajmo svoje energije za nepomembne dejavnosti, saj nas to oddaljuje od naše poti. Shajati z manj kot s polno kapaciteto je lahko zelo poučno, naučiti se moramo biti zadovoljni z manj.


Spirit/Duh: Dom je nas samih, v naših telesih. Ko se zavemo in spoštujemo naš cikel in ko vemo, kako počastiti našo žensko moč. Duhovnost se začne v nas samih in v naših telesih. Ali imamo kakšen ritual s katerim se povežemo s duhom ki prežema vse kar delamo.


Afirmacija: I am making my heart happy.
24 views0 comments

Comments


bottom of page