top of page

[💫Astro vreme]: za teden 21. 3. - 27. 3. 2022 – Mars kvadrat Uran, bizi Merkur



Sonce je stopilo v ovna ob spomladanskem enakonočju 20.3. in energija se začne premikati. Sredi tedna pa trčita skupaj (kot dva ovna) Mars in Uran in to je dosti nepredvidljiva energija. Potrudimo se, da se izognemo konfliktu in uporabimo to energijo za kaj bolj konstruktivnega: za nek preboj naprej. Za ustvarjanje, za preobrazbo. Stari cikli se zaključujejo, novi se začenjajo.


Merkur tvori več aspektov ta teden, ki nakazujejo, da je bistven naš mindset. Kako se soočimo z vsemi temi spremembami? Fokus naj bo na novi smeri (Rahu). Pazimo se manipulacije in power tripanja (Pluton). Predvsem pa se vprašajmo, kaj nam prinaša veselje (Neptun).


Drugače je ta teden super čas, da smo pozorni na to, kaj se odvija, ker bo tudi Jupiter maja prestopil v ovna in bo šel čez iste stopinje kot sedaj Sonce ta teden: najprej na začetku poletja, pa potem konec poletja zaradi retrogradnosti in nato še zadnjič konec leta in na začetku prihodnjega, ko konec decembra pride nazaj v ovna. Kje smo sedaj in kje bomo januarja 2023?



Ocean večne ljubezni, zdravljenje, ustvarjalnost, plodnost: Pravijo, da ljubezen premaga vse in to še posebej velja v tem trenutku. Nekaj se bo razrešilo in pozdravilo z ljubeznijo. Razmere so nam v korist, nova stvaritev čaka. Rojstvo nečesa novega s seboj prinaša radost in vznemirjenje. Začne se nov cikel, rodi se nova podoba.


Veliko medicinsko kolo: nova dimenzija, ustvarjanje, preobrazba, prevzemanje ustreznega mesta v življenju. Preteklost ne obstaja več, je le spomin, ki mora izprazniti prostor zadosti bolj izpolnjujočo sedanjost. Predramimo se, ozavestimo in začnimo drugačno življenje.


Vision/vizija: do sedaj si pustila, da tuje ideje in vizije zavzemajo glavnino tvoje pozornosti, saj si mislila, da drugi ljudje vedo več. Narobe. Sedaj jasno vidiš, zato zaupaj svoji viziji, naj bo tvoje gonilo in vodilna sila.


Afirmacija: Seek your pleasure


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)

20 views0 comments
bottom of page