top of page

[ASTRO VREME]: za teden 22.2.-28.2.2021 – ščip v devici – video



- Še vedno čutimo aftermath prejšnjega tedna, ko se je dovršil kvadrat med Saturnom in Uranom. V zraku je še vedno veliko napetosti.

- Merkur je zaključil svojo retrogradno pot in gre sedaj direktno. Do 27. aprila so sedaj vsi planeti direktno, kar nam daje veter v jadra. V tem trenutku se energija še počasi pobira.

- Venera ta teden prestopi v ribi, znamenje, kjer je eksaltirana, se pravi v svojem najboljšem položaju: planet razmerij in vrednosti se najbolje počuti v znamenju, ki označuje sočutje, odpuščanje in brezpogojno ljubezen. Odprimo srca za ljubezen in lepoto življenja.

- Dovrši se tudi trigon med Jupitrom in Rahujem: kam nas pelje naša pot, kje in kako lahko razširimo svoje ideje, znanje?

- Polna luna v devici bo v soboto, 27.2., dopoldne. Kakšna vsakodnevna rutina nas podpira? Kaj lahko storimo, da izboljšamo svojo počutje? Kaj moramo delati vsak dan, da uresničimo svoje sanje? Morda se moramo bolje zorganizirati in kaj počistiti, da naredimo prostor novemu. Vendar ne bodimo preveč kritični in pikolovski, najdimo sočutje in razumevanje za druge, predvsem pa zase.

- Ker je toliko planetov še vedno v vodnarju, moramo še vedno skrbeti za prizemljevanje, za stik s svojim telesom. Pomembno je uravnotežiti željo po delovanju in ustvarjanju in počitkom, skrbjo zase.


Gajin orakel je pokazal na Venero v ribah. Prišla je karta Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost.





Self care karte pa so pokazale raztezanje in ples. Ples je eden najhitrejših načinov, da se spravimo iz glave, iz mentala nazaj v telo.








--------------------------------------------------------------------------

Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si



21 views0 comments
bottom of page