top of page

[ASTRO VREME]: za teden 22. 8. – 28. 8. 2022, mlaj v devici, Uran retroČe bi bil lahko arhitekt svojega idealnega življenja, se to še vedno ne bi moglo primerjati z življenjem, ki se odvija samo od sebe in kot ga doživlja čisto srce. Mooji, Širnejši od neba, večji od prostora


Mars je sedaj v dvojčkih, kjer bo ostal do 25. marca 2023. V tem času bo izrednega pomena, kako komuniciramo z drugimi in tudi kako s samimi s seboj. Opazimo, katere besede nas trigirajo. Ali lahko bolj zavestno izbiramo besede in naš način komunikacije? Težko se bo fokusirati samo na eno stvar, zato je toliko bolj pomembo, da delamo zavestne izbire. Po drugi strani je pa to odličen čas, da uporabimo svoj um, da naredimo preboj naprej.

Poslušajmo sebe in svoje telo in njegova sporočila. Zato je potrebna tišino, da se zaslišimo.


Sonce preide ta teden v devico in nato imamo za konec tedna že mlaj v devici. Dober čas za detox in dieto ali neko novo rutino za boljše zdravje. Predvsem pa znamenje device pomaga razločevati: kaj je res pomembno za nas in kaj ne. Kar je že zelo pomembno ker je Mars že v dvojčkih, ki je zelo zaposlen in razpršen. Zopet je poudarek na izbiri misli in besed. Mars tvori kvadrat z Luno in Soncem in morda neka raztresenost pa tudi frustracija, kjer je veliko izbire in kako sedaj vse to izpeljati. Pomembno je. kam usmerjamo energijo, kam dajemo fokus.


Karte:

Boginja stvarjenja: preobrazba, ustvarjalnost, celostnost. Pustimo za seboj fiksne in toge ideje, sprostimo se, tako bomo bolj ustvarjalni. Sprostitev umiri misli in odpre srce. Dobro počutje je pomembno in ni nekaj samoumevnega.


Self devotion: Sem sama sebi svoja muza, inspiracija, tempelj. To ni sebičnost ali narcisizem: to je pozornost sebi in svoji resnici z ljubeznijo.Desetica zraka: negativno razmišljanje. Nepripravljenost spustiti negativne miselne zanke, oprijemaje samouničevalnih stališč, strahovi. Svoja lasten pekel si ustvarimo s ponavljanem negativnih in sovražnih miselnih vzorcev. Zavedajmo se, kako razmišljamo o sebi in kako se obravnavamo. Ne oklepajmo se starih zamer.Afirmacija: I can walk away whenever the fuck I want.


Arhetip: Srce: dom, center, tron. Spomnimo se, kdaj je bilo naše srce globoko ganjeno. Potopimo se v mislih v to izkušnjo in jo začutimo. Svetel arhetip: nežna jasnost, vedenje. Temen arhetip: zakvačkanost, izdaja.(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arhetipi)


14 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page