top of page

[ASTRO VREME]: za teden 23. 5. - 29. 5. 2022, Mars v ovna, Venera v bika



Energija se premakne naprej, saj sredi tedna Mars vstopi v ovna, konec tedna pa Venera v bika, kjer sta oba v svojem znamenju. Dobili bomo veter v jadra, vendar bomo morali za pravi učinek počakati na konec retrogradnega Merkurja na začetku junija.


Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost. Pozornost namenjamo tistemu, kar nam je najbolj drago. Ponovno bomo ovrednotili svoje prioritete in ključne vrednote. Vedno nas vodi ljubezen.


Bold/Drzna: Družbene norme te silijo, da se prilagodimo in da ravnaš v skladu s pravili. Bullshit. To je zgodbo, ki so jo tako dolgo časa ponavljali, da smo pozabili na pravo bistvo, barvitost in moč te zgodbe o Njej sami, ki je drzna. V tej zgodbi je spoštovanje in počastitev, kdo mi res smo, brez mask. Jaz sem, kdor hočem biti, to sem jaz.


No limits/brez omejitev: odplavaj stran od varne obale, kajti daleč od obale so pravi zakladi. Velike sanje, ki jih imaš? Našla jih boš stran od obale, ki te drži v coni udobja. Plavaj v tej nesigurnosti, čaka te bogat zaklad. Drzni si narediti nekaj drugače, ljubi tako, kot da je tvoje življenje odvisno od tega. Ni omejitev, so samo tiste, ki si si jih sama ustvarila.


Hči vode: Romantika, hrepenenje, očaranost, pripravljenost se predati. Naša duša neskončno hrepeni se potopiti v lepoto ljubezni, torej v lepoto življenja. Ženske lastnosti iščejo izraz. V življenju gre za to, da naša ljubezenska sila neustrašno teče in da zaupamo njenemu toku. Če trenutno nimamo partnerja, naj bo narava tista, ki nam dovoljuje čutiti sladkost raztapljanja v božanski združitvi s čudežem življenja.


Afirmacija: I am limitless


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations )



18 views0 comments
bottom of page