top of page

[ASTRO VREME]: za teden 25. 7. – 31. 7. 2022, mlaj v levu, konjunkcija med Uranom, Rahujem in MarsomV vesolju ni in ne more biti enosmernega procesa, vse je v medsebojni povezavi.

Vladimir Megre, Anastazija


Ta teden nas čaka res veliko akcije na nebu. Cel teden bomo čutili konjunkcijo med Marsom, Uranom in Rahujem: neka smer se lahko zelo hitro spremeni. Mars tvori tudi kvadrat s Saturnom: ne bodimo nepremišljeni. Vseeno je sedaj odličen čas za preboj.


V tem tednu se Jupiter obrne retrogradno, vse do konca novembra. Morda se bodo neke stvari realizirale šele proti koncu novembra, pa vseeno: ohranimo zagon in se trudimo naprej. Sicer podpira Sonce in Luno, vendar je morda potreben razmislek.


Čaka nas tudi mlaj v levu (28.7.). Toliko je energije okoli te ga mlaja, kar je odlično, da res stopimo v svojo moč. Veliko imamo volje in sedaj se res sprašujemo, kaj je res najboljše za nas.


Merkur je zelo zaposlen in je tisti, ki povzroča napetost, saj tvori v tem tednu kvadrat z Uranom, Rahujem in Marsom: nekaj nepričakovanega, kakšna novica, premislimo, kaj bomo izbrali.


Pride do spremembe v energiji. Otresimo se starega in uporabimo to močno energijo, ki nas pelje naprej. Ker pa je vladarka bika Venera, kjer se zgodi ta konjunkcija je bistvo, da smo povezani s srcem, ko sprejemamo določitve. Sedaj je čas, da pridemo in a good place.
Karte:

Sveto srce: strast, ljubezen, duhovna povezanost. Pozornost namenjamo tistemu, kar nam je najbolj drago. Ponovno bomo ovrednotili svoje prioritete in ključne vrednote. Vedno nas vodi ljubezen.


No limits/ Brez meja: odplavaj stran od varne obale, kajti daleč od obale so pravi zakladi. Velike sanje, ki jih imaš? Našla jih boš stran od obale, ki te drži v coni udobja. Plavaj v tej nesigurnosti, čaka te bogat zaklad. Drzni si narediti nekaj drugače, ljubi tako, kot da je tvoje življenje odvisno od tega. Ni omejitev, so samo tiste, ki si si jih sama ustvarila.


Mati zemlje: radodarnost, zdravje, plodnost, povezanost z naravo. Uglasimo se s telesom in poglejmo, kaj res telo potrebuje. Bodimo prijazni do sebe. Naša trenutna naloga je najti počitek v sebi.


Afirmacija: I am committed to making my dreams fucking happen


Arhetip: Vizija: Svetli arhetip: divja domišljija, sinhronicitete, zaupanje. Temen arhetip: ločenost od umetnosti in sanj, brez smisla. Oglejmo si umetniška dela, ki so na bila všeč, ko smo bili mlajši. Poslušajmo stare pesi in poezijo. Tako se aktivira vizija. Ko smo povezani z vizijo gremo skozi nova vrata, kjer naš čakajo čudežne priložnosti.


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arhetipi)10 views0 comments
bottom of page