top of page

[ASTRO VREME]: za teden 26. 6. – 2. 7. 2023, Merkur v raka, Mars kvadrat Uran, Sonce trigon Saturn


Ponedeljek: Mars kvadrat Uran: bolj naporen aspekt, pazimo se nesreč, prehitrih reakcij, provokacij. Dobro pa za prebijanje omejujočih prepričanj. Uporabimo vso svojo domišljijo.


Torek: Merkur v raku: pomaga pri čustveni komunikaciji. Energija je manj razpršena.


Četrtek Sonce trigon Saturn: dober aspekt: nadrejeni, avtoritete so pripravljeni pomagati. Dobro za nadaljevanja dela na projektih.


Petek: Sonce konjunkcija Merkur trigon Saturn: dober dan za brainstorming, za pridobivanje informacij, marketing. Izreden mentalni fokus in radovednost. Dobro za začeti nove projekte. Sonce nas postavi v ospredje in gremo naprej k doseganju ciljev. Sedaj je dober čas za sejanje, kar bomo lahko kasneje želi.


Mesec se konča s retrogradnim Neptunom: sanje so močnejše, pazimo se mentalne megle.


Julij se začne z enim zelo pozitivnim aspektom med Soncem in Jupitrom: v paci je nekaj dobrega: ali nek dogodek ali neha oseba prihaja. Po drugi strani pa je nedelja v znamenju Venere v kvadratu z Uranom, kar je lahko zelo nepredvidljivo.


Za vikend se tudi energija bilda za polno luno v kozorogu, ki bo v ponedeljek 3.7.Karte:

Mislim nate: ljubeča misel, igra usode: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.

Obstoj (Čarovnik): poglejmo, ali si dovolimo prejemati izjemni dar občutenja, da se počutimo doma, kjerkoli že smo. Vzemimo si čas, da se ta občutek poglobi in da ostane z nami. Če pa imamo občutek, da je svet za našimi petami, potem je čas za oddih. Pojdimo na prosto in si poglejmo zvezde.

Dvojica mečev: Neodločnost, smo na križišču, ko se moramo odločiti, vendar je tu prisoten strah pred neznanim. Odločiti se moramo, četudi se bojimo neznanega. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.


Hijena: Humor, šale, sarkazem. Hijena je šaljivka in rada ugaja množicam. Vendar so pod površjem nerealizirane sanje. Ko se pojavi ta karta, se moramo malo zamisliti, kako uporabljamo humor in sarkazem, da izrazimo svojo resnico. Ali se za šalami skrivajo stare zamere? Ali s šalami zakrivamo stvari, ki bi zahtevale neprijetne pogovore? Kaj bi se zgodilo, če bi resno vzeli svoje cilje? Ohranimo treznost.

Afirmacija: I command my own Queendom.


(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Light Seer Tarot.)
26 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page