top of page

[ASTRO VREME]: za teden 26.7. - 1. 8. 2021 – retrograden Jupiter se vrne v vodnarja - video


Jupiter, ki je retrograden, se 28.7.2021 vrne v vodnarja. V ribah je bil od 14. maja letos - kakšne teme so se odprle v teh dveh mesecih? Tako kot polna luna v vodnarju 24.7., tudi Jupitrov povratek v vodnarja nakazuje na nedokončane stvari iz decembra 2020 (ko je bila konjunkcija med Jupitrom in Saturnom v vodnarju).


Sedaj je veliko energije v fiksnih znamenjih (to so bik, lev, škorpijon in vodnar), ki označujejo trud, vztrajnost, odpornost. Drugo leto bodo mrki premaknili na os bik-škorpijon. Tako kot že celo leto, se zopet postavlja vprašanje: na katerem področju se moramo razviti? V kakšno smer želimo iti? Kaj res hočemo?Jupiter v vodnarju nakazuje na nova prijateljstva, inovacijo, odkritja in tehnologijo.
Karte

Navezanost: izpuščanje iz rok, omejevanje, strah. Verjamemo, da smo se znašli v okoliščinah, ki jih ne moremo zapustiti, ali zaradi občutka dolžnosti ali krivde. Zdi se nam, da smo prisiljeni ostati, tam, kjer smo. Čustvena navezanost je velika, strah je velikanski. Spopasti se moramo s svojimi strahovi. Osvobodimo se spon. Zaslužimo si občutek lahkotnosti in svobode.


Sveta mati zemlja: sporočilo ljubezni. Smo večna iskra čiste ustvarjalnosti, neomejenih potencialov, ki komaj čakajo, da jih izrazimo in uresničimo.


Devetica zemlje, kopičenje-akumulacija: dobitek, niz srečnih slučajev, darilo. Nekaj nam pade v naročje - končno si dovolimo sprejeti nekaj več in to brez občutka krivde.


Transform/Transformacija: Ali lahko začutiš odpor do sprememb? Prenehaj z nasprotovanjem. Vse ima cikel rojstva, življenja in smrti, tvoja naloga pa je, da v vsaki situaciji najdeš svetlobo. Dovoli transformacijo.


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She)15 views0 comments
bottom of page