top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 26. 9. – 2. 10. 2022, Mars trigon Saturn, Venera v tehtnico




Pravi iskalec resnice nikoli ne išče resnice. Nasprotno, poskuša se očistiti vsega, kar ni resnica, kar ni pristno, kar ni iskreno. Osho, Vrnitev k sebi


Mars v trigonu s Saturnom sredi tedna: dobro, da se lotimo težke naloge, npr. rok za oddajo, delo s (pre)majhnim budgetom. Vzemimo si čas, ne razburjajmo se, bodimo vztrajni in disciplinirani.


Venera pride v svoje znamenje, v tehtnico: stvari gredo končno malo lažje naprej.


Od tega tedna naprej pa kar precej čutimo kvadrat med Saturnom in Uranom: kaj smo se naučili v 2021 in tečemo nov ampak podoben krog? Merkur je ta teden še vedno retrograden, bodimo pozorni na izzive.


Počasi se stvari izboljšujejo: Venera pride v tehtnico, Merkur se na začetku oktobra obrne direktno. Pazimo le, da nas črnoglednost, ki se morda vleče še iz 2021 ne zamegli tako zelo, da ne vidimo možnosti za napredek in vztrajanje. Verjeti moramo predvsem vase in zaupati svojim sposobnostim.


Karte:

Intuitivno sporazumevanje, tihi šepet srca: vsi imamo naravne parapsihološke sposobnosti, ki jih lahko še bolj razširimo in razvijemo. Če želimo to razvijati, moramo biti pozornejši na svojo intuicijo. Intuicija se pojavi v mnogih oblikah: lahko čutimo na vodi, nepričakovana misel, šepet srca. Prisluhnimo svojim notranjemu glasu in naučite se zaupati svojim občutkom in naravnim instinktom. Kmalu bomo odkrili popolnoma nov način bivanja.


Wonder/Čudenje: sanjaj, predstavljaj si, kaj vse je možno. Bodi v čudenju, kaj vse lahko to življenje ponuja. Ko se počutiš ujeto in zataknjeno, si vzemi čas in hodi bosa, glej oblake in metulje, okusi sladoled in se čudi življenju, ki toliko ponuja.


Sin zemlje: zaupanje, jasnost, vztrajanje, uživanje, ozemljenost. Sadovi notranjega in zunanjega dela so obilno obrodili v našo korist. Delimo bogastvo z drugimi, ker bomo tako sami bolj uživali. Svojo energijo smo vložili na primeren način in sedaj smo lahko ponosi nase.


Afirmacija: Bad bitches do whatever the fuck they want






(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)


11 views0 comments
bottom of page