top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 27. 6. – 3. 7. 2022, mlaj v raku, Neptun retrogradnoBolj kot ljubimo, bolj smo obkroženi z ljubeznijo.

*David Hawkins, Pot v svobodo


V torek (28. 6.) se Neptun obrne retrogradno, retrograden bo vse do 4. decembra. Pazimo se soodvisnih odnosov, iluzij in zavajanj. Eskapizem je precej močna tema. Dobro za stik s svojo intuicijo in za delo s sanjami.


V sredo (29.6.) zgodaj zjutraj nas čaka mlaj v raku: Kje smo sedaj od 30.5., ko je bila prazna luna v dvojčkih? Koliko smo naredili v enem mesecu, ko smo šli čez polno luno v strelcu (14.6). in nato čez solsticij (21.6.)?


To je sedaj čas, da se posvetimo sebi in družini in svojim potrebam. Kako se počutimo varno, udobno? Vendar Luna tvori kvadrat s Jupitrom v ovnu, ki pa hoče avanturo, tam je tudi Mars, ki sploh hoče avanturo. Si upamo skočiti v vodo?


Mars kvadrat Pluton bo točen v soboto (2.7.): to je naporen, jezen, frustrirajoč aspekt. Ego check - kar pa je odlično za prakso nenavezanosti in meditacijo.Karte:

Spominjanje: Energetsko smo povezani tako s preteklostjo, kot s prihodnostjo. Pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na dan: Morda se bomo znašli v čustvenem vrtincu. Ne borimo se proti temu, vse je v redu. Pomembno je, da se spomnimo preteklosti in da jo počastimo, saj je del nas, del popotovanja naših duš. Vendar nas pretirano ukvarjanje s preteklostjo ali prihodnostjo oropa sedanjega trenutka in ne služi nobenemu namenu.


Očiščevanje (voda): čustveno očiščevanje, pomladitev. Zdravljenje in pomladitev prideta kot posledica čustvenega očiščenja. V naslednjih dneh se bomo morda znašli v čustvenem vrtincu. Globoka čustva za katere smo mislili, da smo že razrešili, se od nikoder spet pojavijo. Ne skrbimo: to je dokaz globokega zdravljenja. Na koncu tega procesa se bomo bolje počutili.

Ritem: Bobnaj, pleši, premikaj se v ritmu svojega srca, poslušaj njegovo pesem, to je naraven ritem in flow. Poslušaj svoje telo, svoj menstrualni cikel, kaj ti želi telo povedati? Kaj potrebuje in želi? Plešem v ritmu svojega lastnega bobna, to je mojega velikega bijočega srca.


Sedmica ognja, vzdržljivost: vztrajnost, vzdržljivost, pogum, osrediščenje, ne identificiraj se s težavami v svojem okolju, zanesi se na stanovitnost svojega notranjega bitja. Ovire uporabimo kot priložnost za rast svoje zavesti. Ostanimo zvesti svoji resnici. Brezkompromisno se postavimo za to, v kar verjamemo.Arhetip: Nevihta: kaos, tornado, nered. Tako kot karta Stolp v tarotu, Nevihta vse podre. Vse, kar je bilo trdno, poznano in smo se lahko zanesli, da je, sedaj vetri usode porušijo in podrejo. Proti nevihti se ne moremo boriti, enostavno moramo počakati, da gre mimo. To je čas, da se obrnemo v notranjost in smo kot točka sredi nevihte.


Afirmacija: I am evolving into my baddest self(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown arhetipi)

19 views0 comments

Comments


bottom of page