[­čĺźASTRO VREME]: za teden 27. 9. - 3. 10. 2021 ÔÇô retrograden Merkur v tehtnici
Merkur se bo retrogradno obrnil 28.9. in bo šel direktno spet 19.10.2021. To je tretja in zadnja Merkurjeva retrogradnost letos. Vse skupaj imamo sedaj šest retrogradnih planetov.

Vesolje nam trikrat ali ┼ítirikrat na leto ponudi prilo┼żnost, da se ustavimo, zadihamo in se spomnimo, kaj nam je res pomembno. In ko se Merkur obrne direktno ┼ítartamo z novim elanom.


Pravilo je zelo preprosto: upo─Źasnimo se in ni─Źesar ne izsiljujmo. Sprostimo se.


Ker tokrat Merkur navidezno potuje nazaj v znamenju tehtnice se bomo ukvarjali z odnosi: na za─Źetku tedna (ko se ustavlja) se izogibajmo debatam in prepirom.

To je tudi ─Źas, ko ni dobro za─Źeti z novimi projekti, za katere ┼żelimo, da bi trajali ve─Ź kot 3 tedne.

─îetrtek in petek zaznamuje trigon med Soncem in Saturnom. Morda bomo lahko ┼że videli, kako se nam trud, vlo┼żen septembra, ┼że po─Źasi obrestuje. Fokus usmerimo na dolgoro─Źne na─Źrte in ohranimo ravnote┼żje.


Ta teden je Venera zelo zaposlena in dela aspekte z Neptunom, Jupitrom in Plutonom. Ker tudi Merkur potuje po tehtnici, ki ji vlada Venera, je res vse v znamenju odnosov. Vendar se dr┼żimo nazaj: posku┼íajmo ne zapasti v frustracije, ne ni┼żajmo standardov, ne bodimo preve─Ź obsedeni z neko osebo, sedaj ni ─Źas za ekscese.


Karte:

Skriti dar: ┼żalost, konec, nov za─Źetek. Ob─Źutimo ┼żalost, ali pa jo ┼íe bomo. Morda se zaklju─Źuje nekaj, kar nam je drago. Za vsakim koncem pride nov za─Źetek. V resnici ni─Źesar popolnoma ne izgubimo. Samo preobrazi se. V ta dogodek je vklju─Źen skriti dar. Ko bo nastopil pravi trenutek, se bo razkril v pozitivni novici, novi informaciji, nepri─Źakovanem razvoju dogodkov. Zavedajmo se ljubezni, ki nas obdaja.


Drevo v plamenih: za─Źetek ne─Źesa novega. Morda novo podro─Źje ┼ítudija, morda nov posel, ali novo zanimanje. Karkoli ┼że je, se bo po─Źasi in postopno razvijalo. Ohranimo odprt um in srce in prisluhnimo intuiciji.


Sedmica ognja: vztrajnost, vzdr┼żljivost, pogum, osredi┼í─Źenje, ne identificiraj se s te┼żavami v svojem okolju, zanesi se na stanovitnost svojega notranjega bitja. Ovire uporabimo kot prilo┼żnost za rast svoje zavesti. Ostanimo zvesti svoji resnici. Brezkompromisno se postavimo za to, v kar verjamemo.


O─Źe zraka: umska mo─Ź, inteligenca, jasno razmi┼íljanje, bistroumnost. Zaupajmo svoji presoji. Dovolj smo umsko in telesno mo─Źni, da naredimo pozitivne spremembe. Uporabimo inteligenco za doseganje svojih ciljev. Uporabimo svoje velike umske zmo┼żnosti na bolj zavesten in spo┼ítljiv na─Źin.


Sacred: Svoje telo jemlje┼í za samoumevnega. Zato si sedaj vzemi ─Źas in poglej, kaj pomeni, da si ti sama sveta. Ukvarja se s seboj, ne sedi pred ekranom. Vredna sem.13 views0 comments