top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 28. 11. – 4. 12. 2022, aspekti s Saturnom, stacionaren Neptun





Opustitev občutka nadzora je znak, da postajaš bolj intuitiven, bolj spontan; je znak, da se v tebi razcveta čisto poznavanje sebe. Mooji, Širnješi od neba, večji od prostora.


  • Retrograden Mars v trigonu s Saturnom, daje dober vpliv, da se lotimo težke zadeve in jo končamo. Gremo lažje naprej – imamo odločen fokus. Morda bomo morali potem, ko bo šel Mars direktno sredi januarja 2023, kaj spremeniti, ampak sedaj šibamo naprej.

  • Merkur v opoziciji z retorgadnim Marsom: Boljše prva zamera, kot zadnja. Vendar pazimo: izgovorjenih besed se ne more vzeti nazaj.

  • Merkur v sekstilu s Saturnom: dobro za kritično razmišljanje, dogovore, ki res držijo, bolj resen čas.

  • Konec tedna bomo čutili stacionarnega Neptuna, ki se direktno obrne v nedeljo 4.12., dober čas za stik s svojo intuicijo in sanjami. Ni pa tako dober čas za dogovore.

  • In v nedeljo in v začetku naslednjega tedna je potem res konec sezone mrkov.



Karte:

Harmonija: - moč, samozavest, produktivnost: ta karta je glasnik notranje in zunanje harmonije. V prihajajočih mesecih bomo vse bolj samozavestni in produktivnejši. Naučili smo se učinkovito kanalizirati energijo za doseganje naših ciljev. Bodimo pozorni na moč, ki jo imamo sedaj. Bodimo pozorni na to, koliko vrat se odpira. Ker v našem notranjem in zunanjem svetu vlada harmonija, vse dosežemo z malo truda.


Tema/Darkness: včasih je pač treba pogledati v svoje temne dele. Ne skrivaj se pred njimi, pogled vanje te pripelje do globokega spoznanja o tebi. Če je neka situacija zaradi katere se počutiš nemočno, poglej v svoje temne dele sebe. Spoznaj česa si zmožna. Dobi moč iz senc. To ne pomeni, da si slaba oseba, to pomeni, da imaš božansko moč.


Šaman: modrost, intuicija globoko znanje o skritih silah, jasen uvid v ponavljajoče se cikle, onstranske vizije. Meditirajmo in ugotovimo, kaj nas resnično motivira, kaj naše notranje bitje res želi. Premaknimo pozornost k bistvenemu – k našemu lastnemu bitju. Brez poznavanja esence lastnega bitja bo naše srce vedno prazno in nezadovoljno.


Afirmacija: The Universe needs what I create


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v dvojčkih bo v sredo, 7.12. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek.


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, me kontaktirajte.

Kontakt: zasebno sporočilo ali e-mail: lunakrajc@gmail.si

15 views0 comments
bottom of page