top of page

[💫 Astro vreme]: za teden 28. 2. - 6. 3. 2022 – mlaj v ribah, 2.3.Mlaj v ribah bo v sredo 2.3. ob pol sedmih zvečer in energija je nizka in prežema nas strah, če bomo sploh kdaj prišli na zeleno vejo, ampak Jupiter tam budi upanje. Verjeti moramo v prihodnost, da se bo vse izšlo v naše dobro.


Venera in Mars v konjunkciji s Plutonom in vsi trije v trigonu z Rahujem: Kaj smo se vsem tem času naučili o naših ambicijah, jezi, o naši želji po romantiki in naklonjenosti? Dober čas za akcijo, da res kaj spremenimo. Spremembe v odnosih. Ali se znamo ceniti, ali spoštujmo sami sebe v odnosih z drugimi ljudi?


Merkur konjunkcija Saturn: veliko je fokusa, da dokončamo stvari. Veliko pa je tudi resnosti in pesimizma. Ohraniti moramo pozitivno naravnanost. Ne vsega jemati tako resno: sprostimo se, ohranimo širšo perspektivo in zaupajmo v nadaljevanje poti, čeprav je še ne vidimo.


Konec tedna Venera in Mars skupaj stopita v vodnarja. Končno se sprosti energija v kozorogu, kjer je res bilo heavy duty. Venera je bila v kozorogu od novembra lani. Sedaj imamo več želje za umetniško ustvarjanje. Naj najdemo veselje v vsem, kar počnemo.


Karte


Boginja stvarjenja: preobrazba, ustvarjalnost, celostnost. Pomirimo se in pustimo za seboj fiksne ideje in toge zamisli. Sprostimo se in si vzemimo čas, da samo smo. Če vse preveč jemljemo resno, to zavira našo ustvarjalnost. Čas za sprostitev naj postane prioriteta in ustvarjenost bo prišla sama od sebe. Sprostitev umiri misli in odpre srce.


Štirica zemlje: varnost, položaj moči, prizadevanje za stabilnost, varnost in uspeh. Kaj nam vzbuja notranji občutek varnosti in čustvene stabilnosti? Prava varnost prihaja od znotraj. Sprejemanje naše popolne ne-varnosti je edini način, da ostanemo varni, da se naučimo počivati v navidezni nesigurnosti. Prepoznajmo nespremenljivo moč v vsaki spremembi, v vsaki drugačni situaciji. V tem odprtem sprejemanju najdemo stalno in pristno varnost.


Amplify/Okrepitev: imaš glas in sedaj je čas, da ga uporabiš. Deli z drugimi svojo moč, svoje zdravilo, svojo magijo. Govori. Tudi če se ti glas še trese. In nato ga okrepi. Varno je, da poveš svojo resnico.


Arhetipi: Kralj: svetli kralj je benevolenten in služi drugim. Temni kralj pa zatira in zlorablja moč. Kralj je izraz ega, vendar so največji kralji v mitologiji in zgodovini služili brez ega.


Afirmacija: The Universe gives me everything I want + need. Always has + always will.


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Arhetipi)

27 views0 comments

コメント


bottom of page