top of page

[ASTRO VREME]: za teden 28. 6. - 4. 7. 2021 – Mars v opoziciji s Saturnom, aftermath sezone mrkov

Prejšnji teden je bil energijsko res močan teden, saj smo prišli čez več točk preobrata. Prišli smo do solsticija (Sonce je stopilo v znamenje raka), Merkur se je obrnil direktno (še vedno je v znamenju dvojčkov) in s polno luno v kozorogu se je zaključila poletna sezona mrkov. Veliko stvari se je razjasnilo; sedaj vemo, kaj moramo storiti. In ta teden nam kaže ravno to: Mars v sekstilu z Rahujem in Mars v kvadratu s Uranom: akcija in novi začetki na tistih področjih, kjer vemo, da moramo in lahko speljemo in to brez odlašanja. Po drugi strani pa bo sredi tedna opozicija med Marsom in retrogradnim Saturnom, kar daje občutek, kot da je nekdo potegnil ročno zavoro: ustaviti se moramo, premisliti in ne riniti z glavo skozi zid.

Karte:

Skrita pot - poroka duha in materije: Duh in materija se morata združiti, da bomo lahko zares napredovali - um se mora uglasiti s srcem. Ko se srce in um osredotočita na isti cilj, so mogoče krasne stvari.


Intuitivno sporazumevanje - tihi šepet srca: Prisluhnimo notranjemu glasu in se naučite zaupati svojim občutkom in naravnim instinktom. Zaupajmo svoji intuiciji.


Evolucija spremembe na Zemlji, podnebne spremembe, preobrazba. Življenje se ves čas preobraža. Ljubezen je vodilna sila.


Just be: vzemi si čas za počitek. Bodi hvaležna za vse kar imaš, ustavi se, sprosti napetost in najdi spokojnost.


Šestica zemlje: preboj, uspeh, srečen slučaj, deskajmo na valu uspeha, modro izbirajmo, kaj želimo udejanjiti. Prepoznajmo svoje želje in delujmo v skladu z njimi.


Ravnovesje: pogled navznoter, umirjenost, ne vztrajanje pri ničemer, prepoznavanje iluzij: stopimo korak nazaj in se zazrimo navznoter. Preklopimo iz storiti na spustiti. Bodimo potrpežljivi sami s seboj.


(karte so Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot in Sassy She)

12 views0 comments
bottom of page