top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 29. 11. - 5. 12. 2021 – Neptun direktno, mlaj in sončev mrk v strelcu






Ta teden sta dva pomembna astro dogodka. Prvi je, da se v sredo (1.12.) Neptun obrne direktno. To daje celemu tednu sanjav, zmeden in občutljiv pridih. Pazimo na zdravje: morda potrebujemo več spanja in počitka. Dobro je za kreativnost in intuicijo, kar lahko vadimo z meditacijo. Ne posegati po raznih substancah, pojdimo raje v naravo, da se prizemljimo.


Drugi dogodek pa je v soboto (4.12.): mlaj v strelcu v obliki sončevega mrka. Sončev mrk pomeni temo, energijski reset. Kar se zaključilo s polno luno, luninim mrkom 19.11. , pride sedaj dodatno čiščenje – lekcije letošnjega leta, ker je zraven Ketu. Istočasno pa se že dogaja nov štart. V strelcu so sedaj Sonce, Luna in Merkur, ki nas sprašujejo, v kaj res verjamemo. Ali vidimo širšo sliko? Sonce in luna tvorita podporen aspekt s Saturnom, zato se lahko prepustimo optimizmu: kje si želimo biti čez 6 mesecev, ko bo polna luna v strelcu? Vzdržujmo svojo vizijo.


Karte:

Sanje: nekaj se razkrije, uvid, preboj. Nekaj se bo razkrilo v sanjah ali pa po nekom, ki ga poznamo. Prineslo bo uvid v nekaj, kar je že nekaj časa skrito. Informacija nam bo v veliko uteho. Bodimo pozorni na sanje, skušajmo se jih spomniti, ko se zbudimo.


Transform: ali lahko začutiš upor pred spremembo? Prenehaj se boriti. Vse se spreminja, vse je del cikla življenja in smrti, zato je to treba sprejeti. Kaj je darilo tega trenutka? Včasih lahko takoj vidiš, včasih se razkrije šele dosti kasneje. Dovoli da se odvija v svojem temu, dovoli žalosti in neugodju da sobivata s spremembo. In nato se perspektiva spremeni. Ti se spremeniš.


Zvezda: odprtost, pretok energije, zadovoljstvo hvaležnost. Sposobnost dajanja je božansko darilo. Nihče ni osamljen vsi smo povezani. Če lahko dajemo iz srca, je naše bogastvo neizmerno.


Arhetip. Srce: dom, center, tron. Srce je prostor. Ali smo povezani z njim ali pa nismo. Pojdimo čez plasti življenjskih zapletov in vozlov in vstopimo v divji in sveti prostor svojega bistva.


Afirmacija: I am limitless.


(karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow arhetipi).

34 views0 comments
bottom of page