top of page

[ASTRO VREME]: za teden 29. 8. – 4. 9. 2022, aftermath mlaja v deviciČloveku je dana največja svoboda – svoboda izbire med temnim in svetlim. Človeku je dana duša. Vladimir Megre, Anastazija


Prejšnji teden smo sredi tedna močno občutili retrogradnega Urana, nato je sledil mlaj v devici in kvadrat med Venero in Uranom in nato še kvadrat med Venero in Saturnom. Kot da bi cel vikend jedli kislo grozdje.

Ta teden ni veliko aspektov, kot kaže se moramo malo spočiti od prejšnjega tedna in vikenda, saj je lahko prišlo do pretresa za nestabilne odnose ali v kaj v zvezi z denarjem. Kaj smo ugotovili, da ne deluje več?

Ta teden bodimo potrpežljivi in se z mirno krvjo lotimo vseh izzivov. Fleksibilnost in potrpežljivost are the name of the game.Karte:

Dosežek: še naprej namenjajmo glavno pozornost svojim sanjam: kmalu bomo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili. Trdo delo in vztrajnost se nam bosta obrestovala. Zemlji in Vesolju se zahvalimo za blagoslov, nato pa pozornost zopet namenimo nalogi, ki je pred nami. Ne pozabimo, kaj nam je zares pomembno.


Glorious: Ne zanikaj svojih želja, ne išči opravičil. Želje izrazi s pomočjo svoje izjemne ustvarjalnosti in proslavljaj življenje.


Desetica zraka: negativno razmišljanje. Nepripravljenost spustiti negativne miselne zanke, oprijemaje samouničevalnih stališč, strahovi. Svoja lasten pekel si ustvarimo s ponavljanem negativnih in sovražnih miselnih vzorcev. Zavedajmo se, kako razmišljamo o sebi in kako se obravnavamo. Ne oklepajmo se starih zamer.


Afirmacija: I can walk away whenever the fuck I want.
(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)


16 views0 comments

Comments


bottom of page