top of page

[ASTRO VREME]: za teden 30. 1. – 5. 2. 2023, imbolc, ščip v levu




Ljubezen prihaja od znotraj, ne od zgoraj.

Polnočni pogovori z mistikom


Na neki ravni se stvari stabilizirajo. Po drugi strani pa se stvari lahko zelo hitro spremenijo.

Zazrimo se vase in poglejmo, kje so naši neizkoriščeni potenciali. Ne padati na zunanji blišč. Saturn in Sonce sta še vedno v vodnarju, tako, da je to resen čas.



Karte:


Soj Lune: potovanje, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in uživajmo v tem času. Soj, ki se odbija od Lune, nam polni srce z ljubeznijo in razkriva globok vodnjak neizkoriščenih ustvarjalnih možnosti


Notranji glas (Svečenica): Videti je, da nas vse preveč glasov vleče na to ali ono stran. Naša zbeganost je opomnik, naj poiščemo tišino in se osredinimo v sebi. Šele tedaj smo zmožni slišati svojo lastno resnico.

Morska zvezda: Lepa zapeljiva, umetna ali plehka. Morska zvezda je tako lepa, da jo vsi občudujejo. Problem je, ker se ta bitja tako zanašajo na svoj izgled in kaj si drugi mislijo o njih, da pozabijo na svoje življenjsko poslanstvo. Ko se pojavi ta karta se vprašajmo: Ali se pustim zavesti zunanjemu izgledu? V ravnostjo: poživljena, umetniška, izrazna. Izven ravnotežja: opravljiva, občutek praznine. Kako najde ravnotežje. Pozitivni prijatelji.


Afirmacija: You are so fucking enough


Arhetip: Ocean nezavedno, globine, nedojemljivo. Svetla stran: velike sanje, odkritje. Temna stran: utopljen, onesnažen, nepredvidljiv. Ocean brez sramu pokaže vsa čustva. Da lahko vidimo njegovo kot ogledalo ravno površino in njegove nevihtne valove pomeni spoznati cel spekter človeške izkušnje.



(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit. Citat iz rokovnika V ritmu narave 2023).




🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v levu bo v sredo 1. 2. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.si

15 views0 comments
bottom of page