top of page

[ASTRO VREME]: za teden 30. 10. – 5. 11. 2023, Saturn direktno
Seveda sem v videu pozabila povedati, da lahko še do 31.10. do polnoči izkoristite 30% popust na djotiš analizo rojstne karte. Novembra se cena dvigne, tako da je sedaj lepa prilika.


Plus: program Moj joga obred - 1x na mesec ob petkih za 90 minut v studiu Lunakrajc, Log pri Brezovici. Več na: https://www.lunakrajc.si/post/joga-program-moj-joga-obredAspekti za ta teden:


Torek: Venera trigon Uran: morda kašne nepričakovane novice, vendar morda ne bo trajalo. Družaben čas.


Petek: Sonce opozicija Jupiter: ne bodimo polni samih sebe, ampak raje bodimo hvaležni za vse, kar imamo in da to tudi delimo z drugimi.


Venera opozicija Neptun: ne verjeti vsemu, kar slišimo in kar nam skušajo prodati. Pazimo se zavajanja in pazimo na denar.


Sobota: Saturn direktno: Saturn ostaja na 0 stopinj rib, kar je močna začetna točka.

Merkur opozicija Uran: stvari znajo biti kar naenkrat hektične. Ne obljubimo preveč. Je pa to aspekt, ki je dober za uvide, nenadne super ideje.


Interval: ta teden traja 4 dni od 28.10. do 31.10.


Karte

Mislim nate: ljubeča misel, igra usode: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.

Iz hipa v hip: (2 novcev): umaknimo se iz svoje prezaposlenosti z drugimi kraji in časi ter ostanemo pozorni na to, kar se dogajaj tukaj in zdaj. Življenje je prostran ocean, v katerem se lahko igramo, če odslovimo vsakršne sodbe, preference in navezanost na podrobnosti dolgoročnih načrtov. Preteklosti ni več, prihodnosti pa še ni. Edini resnični človek je tisti, ki živi iz hipa v hip, čigra puščica je usmerjena v ta trenutek, ki je zmeraj tukaj in zdaj


Sedmica čaš: Sanjanje in načrtovanje. Glava je v oblakih. Ali lahko pripeljemo sanje v realnost, da postanejo resnične? Preveč izbire. Težko se odločiti, kaj bi bilo res najboljše. Ne odločajmo se prehitro.


Tiger: lunarne sile, sprostimo se v temi, ženska, yin energija. Prepustimo se divji temi, naj lunarne sile pozdravijo naše duše. Preživimo čas v tišini kak večer in se ji prepustimo. V tišini ni ničesar, kar bi se morali bati, razen če se bojimo naše lastne moči.


Afirmacija: I fucking love my life.
(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)


27 views0 comments

Comments


bottom of page