top of page

[ASTRO VREME]: za teden 30. 5. - 5. 6. 2022, mlaj v dvojčkih, Merkur direktno, Saturn retrogradno



V ponedeljek. 30.5. nas čaka mlaj v dvojčkih 30.5.2022, ki označuje konec sezone mrkov. Kje smo od Velike noči (16.4.)ko se je sezona mrkov pričela? Vladar te lunacije je Merkur, ki pa je še vedno retrograden in sedaj v biku. Stvari se odvijajo počasi, prepočasi za naš um. Zraven je spet Saturn zato morda čutimo težo in pesimizem. Kaj moramo pusti za seboj, da bomo šli lahko naprej?


Karte:

Mislim nate: ljubeča misel, igra usode. Na nekoga mislimo in ta oseba misli na nas, tudi če je že pokojna. Vsi smo med seboj povezani in v bistvu eno, večno ostajamo v oceanu božanske ljubezni. Vse, kar imamo radi, večno živi v naših srcih.


Accept/Sprejmi: namesto, da poskušaš za vsako ceno spremeniti neko osebo ali določeno situacijo, samo dopusti, da je. Spusti oprijem in zaupaj, da se vse odvija tako, kot se mora. Preprosto sprejmi, kar je.


Medicine woman/Zdravilka: instinktivno veš, kako zdraviti. Katero zdravilo je potrebno v teh časih in ga lahko samo tudi narediš in ponudiš?


Šestica zraka, jasnost: uvid, vizija, mirnost, notranje ravnovesje. Bolje ko se poznamo, jasnejši postanejo uvidi v odnose. Samozavestno izrazimo svoja mnenje v neki pomembni zadevi. Ko pokažemo, katere vrednote gojimo in kaj nam je pomembno, tudi drugi najdejo pogum, da si priznajo svojo resnico.


Arhetip: Kamen: večnost, sidrišče, skala. Kamen pomeni težo in je energija stalnosti, konkretnosti in zanesljivosti. Arhetip kamna je najbolje uporabiti, da se prizemljimo, da zasidra našo divjo stran. Poveže nas z Zemljo, da se umirimo, da utihnemo, da najdemo mir. Neopazno nas moč kamna vrne v ravnotežje.


Afirmacija: I am becoming who I was born to be

(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations in The Wild Unknow Arhetipi)







13 views0 comments
bottom of page