top of page

[ASTRO VREME]: za teden 31. 10. – 6. 11. 2022, obdobje med mrkoma, opozicije z RahujemTisto, kar nosimo v umu, se bo najverjetneje uresničilo. David Hawkins, Pot v svobodo.


Ta teden Venera, Sonce in Merkur tvorijo opozicijo z Rahujem. Tam, kjer je Rahu v igri, ni enostavno, čeprav je ravno tam energija, da se zadeve speljejo. Potrebo bo vložiti trud, da pride nagrada. Morda tudi postaviti ego na stran za višje dobro. In najti dober tajming, da se bo naše sporočilo slišalo.


Karte


Spominjanje, pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na plan: Energetsko smo povezani tako s preteklostjo, kot s prihodnostjo. Pretekli občutki in čustva ponovno prihajajo na dan: Morda se bomo znašli v čustvenem vrtincu. Ne borimo se proti temu, vse je v redu. Pomembno je, da se spomnimo preteklosti in da jo počastimo, saj je del nas, del popotovanja naših duš. Vendar nas pretirano ukvarjanje s preteklostjo ali prihodnostjo oropa sedanjega trenutka in ne služi nobenemu namenu.


Pitonka: Izrazi svoj preroški glas. To je glas, ki je doma globoko v tvojem trebuhu. Zavzamem svoj center, zavzamem svoj glas. Ali izražaš svojo resnico globoko iz svojega trebuha? In, ali zaupaš tej resnici?


Duhovni vodja: (sodba) prebujenje, razodetje, duhovna pomoč, osvoboditev. Pogosto se čudeži dogajajo pred našimi očmi, pa jih ne opazimo. Zaslepljeni smo, brez posluha, naši čuti so otopeli. Bolj ko smo občutljivi, siloviteje bomo občutili prisotnost pozitivnih vplivov v naših življenjih. Vse nas spremljajo ljubeča bitja, kar dojamemo, ko se odpiramo njegovim darilom.Afirmacija: Look around at all the magic you are + have + can be(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknown Arehtipi. Citat iz rokovnika V ritmu narave 2022).

17 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page