top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 4. 10. - 10. 10. 2021 – mlaj v tehtnici, 6.10.2021, Pluton direktVeliko intenzivnega dogajanja ta teden. V sredo nas čakata dva dogodka. Najprej je okoli 13. ure popoldan mlaj v tehtnici, nato pa gre ob pol devetih zvečer Pluton direktno. Sonce in Luna sta v konjunkciji z Marsom, ki je tudi še vedno v tehtnici. Imamo veliko energije za naslednje korake. Neke stvari se nam lepo izidejo. Ker je toliko energije v tehtnici so seveda v ospredju odnosi, pa tudi denar. Predvsem pa je pomembno, da se vseh zadev lotevamo diplomatsko in s pripravljenostjo na pogajanja. Koliko bomo to dejansko sposobni narediti, bo pokazala petkova konjunkcija med Marsom in Soncem – veliko bo potrebe po dogovoru, ampak vsi bi najraje krivili druge, zakaj do dogovora ne more priti.

Merkur je seveda še vedo retrograden tudi v tehtnici, nenehno preverjamo, kako bi rešili probleme.


Karte:

Evolucija: spremembe na Zemlji, podnebne spremembe, preobrazba. Življenje se ves čas preobraža. Ljubezen je vodilna sila.


Transformacija: smrt Ali lahko začutiš odpor do sprememb? Prenehaj z nasprotovanjem. Vse ima cikel rojstva, življenja in smrti, tvoja naloga pa je, da v vsaki situaciji najdeš svetlobo. Dovoli transformacijo.


Sočutje: za trenutek odložimo palico, s katero se tako radi tepemo. Kaj vse bi morali, pa nismo. Pokažimo sebi malo sočutja, pa tudi drugim. Pač ljudje delamo tudi napake.


Arhetip: Plamen: ko se zavedamo svojega notranjega ognja, smo povezani s svojim namenom in imamo občutek, da je naše življenje sveto darilo. Oživimo svoj notranji ogenj, ne glede na to kako močni so vetrovi zunaj nas.


Give a shit


I am making my heart happy


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations in Sassy She, The Wild Unknow Arhetipi)

15 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page