top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 4. 7. – 10. 7. 2022, Mars v bika, Merkur v raka





Pogumnejše smo, srečnejše smo. Glennon Doyle, Neukrotljiva


Ta teden se glavni dogodek zgodi v torek. Mars gre iz ovna v bika, Merkur pa iz dvojčkov v raka.

Energija se sedaj malo umiri, upočasni. Vseeno se pazimo ozkoglednosti. Sedaj pridejo v ospredje čustvenost in čustveni pogovori.


Nato pa Mars in Merkur tvorita podporen aspekt na 0 stopinj bika in raka. Energija in strast potrebna za uspeh sta tu. Kakšno novi začetki nas čakajo v tem obdobju?



Karte:

Navezanost: izpuščanje iz rok, omejevanje, strah: verjamemo, da smo se znašli v okoliščinah iz katerih se ne moremo izviti: zaradi globokega občutka dolžnosti, zaveze ali krivde se bojimo stvari izpusti iz rok in oditi. Zdi se nam, da smo prisiljeni ostati tam, kje smo. Čustvena navezanost je velika, strah velikanski. Spopadimo se s svojimi strahovi. Onkraj strahu je prostor ljubezni in svetlobe. Zaupajmo: za vse vpletene se bo dobro izteklo.

Svečenica: Počasti svojo ženstvenost. Spoznaj se, spoznaj vse aspekte sebe: temne in svetle. Ker ko prevzameš odgovornost za svoje zavedanje in ga uporabiš v vsakdanjem življenju, lahko manifestiraš, zdraviš, počneš same hude stvari zase in za cel svet. »Močna sem, jaz sem svečenica«.


Osmica ognja, uvid: videti skozi, hitra presoje situacije, spontane spremembe, premikanje naprej. Marsikaj nam postaja jasno, naši kanali so odprti: govorimo iz srca. Dobro za razčiščevanje pomembnih stvari. Ljubeče lahko delimo svoje uvide. Ni pomembno, kdo predlaga najboljšo zamisel, bistveno je, da se zadeva razplete v dobro vseh.



Afirmacija: I am ready to step into my divine spotlight



(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)

16 views0 comments
bottom of page