top of page

[ASTRO VREME]: za teden 4. 9. – 10. 9. 2023, Venera direktno, Jupiter retrogradno


V ponedeljek se Venera obrne direktno, Jupiter pa retrogradno. Merkur je še vedno retrograden.


Teden se začne pozitivno saj so stacionarni planeti močni in Jupiter skupaj z Merkurjem v trigonu dajeta dobre novice, optimizem, dobro je tudi za pogajanja in organizacijo. Dobro tudi za izdelavo dolgoročnih načrtov in morda že vidimo rezultate preteklega truda.


V sredo imamo konjunkcijo med Soncem in Merkurjem, t.i. cazimi: to je dobra energija, ki daje jasne misli, sicer imamo veliko dela ampak smo tudi fokusirani. Lahko dobimo velike uvide, vendar stopimo v akcijo po 15.9. ko gre Merkur direktno.


Naslednji aspekt je potem v petek, ko trigon tvorita Sonce in Jupiter (sedaj že retrograden) in dajeta dobro energijo za druženje, dobro počutje. Priložnosti prihajajo, uspeh tudi. Dober čas, da pokažemo svojo ustvarjalnost.

Dobro je, da gremo ven med ljudi in navezujemo stike. Morda pa se moramo s kakšno osebo soočiti.Karte

Soj lune, potovanja, romanca, potencial: romantika je v zraku, sprostimo se in uživajmo v tem času. Porodila se nam bo preprosta, a navdihujoča zamisel in na življenje bomo pogledali v novi luči. Soj, ki se odbija od Lune, nam polni srce z ljubeznijo in razkriva globok vodnjak neizkoriščenih ustvarjalnih možnosti.Preporod (10 mečev): ne glede na to v kakšnem stanju smo sedaj: ali smo zaspani in depresivni ali pa rjovimo kot lev in se upiramo, se zavedajmo, da se bo vse to razvilo v nekaj novega – če bomo le dovolili. Čas je za rast in spremembo.

Sedmica novcev: trud se bo poplačal, zadeve bodo dozorele. Če imamo občutek, da se nič ne premakne, samo potrpežljivo naprej. Uspeh ne bo izostal, je pa potrebno ta vrt opleti. Zavzemimo se in opravimo delo.

Sokol: vidi vse in je božanski sel. Ostre sokolove oči zaznajo vsak naš gib. Vidi vsak detajl pa tudi širšo siko. Usoda je preusmerila oči na nas, veter se obrača. Sokol nosi božanska sporočila na svojih krilih, zato njegovih sporočil ne smemo prezreti, četudi so majhna in na prvi pogled nepomembna: Ta sporočila namreč lahko spremenijo tok naše poti. V ravnotežju: vidi vse, intuitiven, Izven ravnotežja: sumničav, vidi preveč. Da pride v ravnotežje: sprememba perspektive.

Afirmacija: I am my biggest masterpiece.Interval: interval ta teden traja 3 dni; med torkom 5.9. in četrtkom 7.9.


(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot).🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog mlaj v devici bo v četrtek, 14. 9. ob 20h Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com

16 views0 comments

コメント


bottom of page