top of page

[ASTRO VREME]: za teden 5. 7. - 11. 7. 2021 – mlaj v raku, 10.7.2021 - video


Vendar znamenje raka lahko pomeni tudi oklepanje: česa se oklepamo, kaj nočemo spustiti? Stvari se spreminjajo.

Luna in Sonce sta v času prazne lune v opoziciji s Pluton: nekje moramo postaviti meje, biti bolj direktni.

Veliko energije je v fiksnih znamenjih: Saturn v vodnarju, uran v biku in v levu sta Venera in Mars. Fiksna znamenja ne marajo sprememb, ampak sedaj smo pred velikimi vprašanji: kaj moramo opustiti? Česa nočemo več? Česa več ne potrebujemo? Kaj ni več prioriteta? Če smo sami kreatorji sprememb, potem jih lažje obrnemo k sebi v prid. Če pa čakamo, da nas spremembe doletijo, potem smo lahko samo še žrtev teh sprememb. Mars in Venera v levu nam dajeta moč in pogum za te spremembe in da smo to, kar smo.

Sredi tedna, še pred prazno luno pa je opozicija med Venero in Saturnom. In istočasno tudi kvadrat med Venero in Uranom. To je zahtevna energija za odnose pa tudi za denar. Morda možna razhajanja, morda se kopičijo računi. Pazimo torej na odločitve v odnosih in na področju financ.

Karte

Navezanost: izpuščanje iz rok, omejevanje, strah: verjamemo, da smo se znašli v okoliščinah, ki jih ne moremo zapustiti, ali zaradi občutka dolžnosti ali krivde. Zdi se nam, da smo prisiljeno ostati, tam kjer smo. Čustvena navezanost je velika, strah je velikanski. Spopasti se moramo s svojimi strahovi. Osvobodimo se spon. Zaslužimo si občutek lahkotnosti in svobode.

As zemlje: manifestacija, dajanje oblike, utelešenje, polaganje temeljev, sanjam dajemo obliko, ne zapravljamo časa, prišel je trenutek delovanja.


Untamed/Neukročena: Imaš moč, da se sama odločiš, kako boš živela to življenje. Odločitev je tvoja. Ne opravičuj se za svoje telo, kako se oblačiš, za svoja prepričanja in mnenja koga in kako ljubiš. Brez primerjanja, tekmovalnosti in strahu. »I go with MY flow.«


Gypsy soul/Ciganska duša: Življenje je velika avantura, zato ne zapravljaj časa z nečim, kar ti ne diši: izkusi življenje, tvegaj, razišči neznano. Zapri oči in poslušaj svojo dušo. Mantra: sem radovedna in pripravljena za avanturo.


Bad Bitch Affirmations: Fuck the noise


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Bad Bitch Affirmations, She Siren in Sassy She)

14 views0 comments

Comments


bottom of page