top of page

[ASTRO VREME]: za teden 5. 9. – 11. 9. 2022, Venera v devico, ščip v ribah, Merkur retrogradno




Dovoli si čutiti vse, Glennon Doyle, Neukrotljiva



Venera pride v devico v ponedeljek,.5.9.: pazimo se pretirane kritičnosti tako do sebe in do drugih predvsem do svojih partnerjev. Pazimo pa se tudi needy ljudi oz. da samo ne postanemo taki. Oprimo se na lastne moči in bodimo bolj samozadostni.


Merkur se retrogradno obrne v soboto, 10.9.: vse stagnira in imamo občutek velike obtičanosti. Umirimo se, meditirajmo, ocenimo, kje smo in kam gremo. V katerih odnosih moramo preveriti ali dobimo nazaj toliko kot damo?


In polna luna je tudi v soboto, 10.9., kje smo od marca letos? Polna luna je tokrat v konjunkciji s Neptunom in to bomo občutili na svoji vitalnosti. Morda bomo naslednji vikend potrebovali več počitka, predvsem pa počitka od nenehnega premlevanja, saj je tudi Merkur sedaj retrograden. Sprostimo se, sporočila prihajajo. Ne hitimo.


Karte:

Sporočilo: pozitivna novica, pozitiven izid: Pomembna zadeva se bo pozitivno izšla. Afirmacija: »Moj um je poln svetlobe.«


Ritem: Bobnaj, pleši, premikaj se v ritmu svojega srca, poslušaj njegovo pesem, to je naraven ritem in flow. Poslušaj svoje telo, svoj menstrualni cikel, kaj ti želi telo povedati? Kaj potrebuje in želi? Plešem v ritmu svojega lastnega bobna, to je mojega velikega bijočega srca.



Oče ognja: moč volje, motivacija, tudi nepremišljena, prenagljena dejanja. Sledimo notranji viziji, medtem ko ostajamo zvesti svojemu srcu. Čas je za preboj! Prepričajmo pa se, da naša dejanja niso prisiljena, temveč skladna z našo integriteto.



Afirmacija: I am committed to making my dreams fucking happen.


Arehetip: Maska: Svetel arhetip: razkrije, kar je bilo potlačeno. Temen arhetip: še bolj prikriva, kar ne sprejmemo. Pokažimo tisti del sebe, ki išče izraz, vendar mu ne dovolimo vloge na odru našega življenja.



18 views0 comments
bottom of page