top of page

[ASTRO VREME]: za teden 6. 11. – 12. 11. 2023, Venera v tehtnici, Merkur v strelcu




🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem svoje počutje. Pričnemo v petek, 17.11., ob 18. uri, prijave: lunakrajc@gmail.com


Aspekti

Ponedeljek: Venera trigon Pluton: pazimo se posesivnosti in prevelike intenzivnosti, je pa dobro za strastno romano in kreativnost. Dobro za preobrazbo financ.

Torek: Merkur trigon Neptun: dobro za kreativnost, inspiracijo in duhovnost. Če sami ne ustvarjamo česa, pa lahko kaj pogledamo ali poslušamo. Podrobnosti pa se lahko izgubijo, zato pazljivo.

Samhain: kolo leta se obrne: Sonce je na 15 stopinj škorpijona, prišli smo keltskega novega leta. Vse nove stvari imajo začetek v temi. To je čas, ko spuščamo in se prepuščamo. Kaj nam ne služi več in je las, da odpade iz naših življenj?

Sreda: Venera vstopi v tehtnico: lepa energija, ki išče harmonijo v vsem, dobro za delo v skupinah in druženje.

Četrtek: Merkur sekstil Pluton: resnica ne more ostati dolgo skrita, skrivnosti pridejo na dan. Dobro za globoko pogovore, ki lahko prinesejo transformacijo.

Petek: Merkur vstopi v strelca: Razpršena energija, pazimo se, da ne tratimo svojega časa. Merkur v strelcu ni v dobrem položaju, zato morda komunikacije ne bo tekla tako gladko, kot bi si želeli. Je pa dobro za filozofijo, branje, potovanja.

Merkur kvadrat Saturn: deprast čas. Dobro za delo, ki potrebuje kritično oko. Ne bodimo preveč nepotrpežljivi: možne so zamude, nerazumevanje, spodrsljaji.

Sobota: Mars opozicija Uran: precej napeta, nepredvidljiva energija. Pazimo se prehitrega in preostrega jezika. Pazimo, kaj objavljamo na družbenih omrežji. Pazljivo tudi za volanom. Globoko dihajmo in počasi in zmerno naprej.


Interval: ta teden traja 3 dni od 7.11. do 9.11.


Karte

Konec zime: obnova, ponovno rojstvo, pozitiven izid. Čaka nas marsikaj lepega. Kar prej ni bilo mogoče, sedaj je. Vrata se odprejo. Cikel se je že začel. Sprejmimo nove priložnosti, ki se lahko nepričakovano ponudijo. Nastopil je trenutek, da zablestimo. To je srečno in obetavno obdobje za vse nas.

Silovitost: figura na karti je v obliki puščice, ki se osredotoča na eno samo točko. Ko delujemo s silovitostjo ognjenega viteza, to ustvari valovanje okoli nas. Nekateri se bodo v naši navzočnosti počutili osveženo in povzdignjeno, drugi pa se lahko počutijo ogrožene ali razdražene. Mnenja drugih niso pomembna, trenutno nas nič ne more zadržati.


Paž novcev: Finančna priložnost, manifestacija pri delu, sporočilo o denarju ali priložnosti, več denarja in kako ga porabiti – neka sprememba, trkati na prava vrata, ki se odprejo in nadaljuješ, kontakt s pravimi osebami ob pravem času.


Vidra: neomejeno veselje, igrivost, zadovoljstvo. Vidra predstavlja absolutno blaženost. Igriva energija otroka, ki je nam vedno dostopna, ne glede na starost. Kako bi življenje izgledalo z malo več igrivosti? Kaj bi bilo potrebno narediti, da pridemo do tja? Praznovanje čaka. V ravnotežju: polna ljubezni, ne potrebuje ničesar. Izven ravnotežja: slabe volje, vzdihuje, dela izgovore. Da pride v ravnotežje: ples, zabava, praznovanje.


Afirmacija: I fucking love my life.


Arhetip za Samhain: Gora: povzpenjanje, vrh. Gora je vedno nekje zadaj v naši zavesti in nas vabi k vrhu. Gora lahko vpliva na dva načina. Lahko nas inspirira in poživi, tako da segamo po še višjih vrhovih. Vendar pa lahko ustvari tudi osamljenost, tekmovanje in povečan ego. Ko stojimo na vrhu, se lahko hitro ločimo od drugih in trdimo, da so pod nami. Ne glede na višino, na katero se povzpnemo, pomnimo, da se v jedru gore nahajajo kristali, minerali in dragulji. Če mislimo, da je vse v tem, da gremo višje in višje, smo nespametni, saj zgrešimo magijo rudarja.



🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.



🧭KROG: Krog za mlaj v škorpijonu bo četrtek, 9.11. ob 20h, prek Zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Prijave: lunakrajc@gmail.com


(Karte Gajin orakelj, Osho Zen Tarot, Bad Bitch Affirmations, The Wild Unknow Animal Spirit, The Wild Unknow Arhetipi, The Light Seer's Tarot)


22 views0 comments
bottom of page