top of page

[💫ASTRO VREME]: za teden 6. 6. – 12.6. 2022, Merkur trigon Pluton




Merkur je sedaj direkten in tvori trigon s Plutonom (ki je retrograden). To je podporen aspekt, ki nakazuje na spremembo v razmišljanju, dojemanju. Prvič sta se srečala konec maja, ko sta bila oba retrogradna. Merkur je štartal svojo retro pot 10.5.. Kje smo sedaj od 10.5.? Kaj vse se je vmes spremenilo?

Saturn pa je sedaj retrograden do oktobra: preverjali bomo kaj funkcionira in kaj ne in temu primerno bo potrebno nekaj prilagoditi, spremeniti.

Naslednji vikend naš čaka konjunkcija med Uranom in Venero v biku: previdno z denarjem in v odnosih.



Karte:

Ocean večne ljubezni: zdravljenje, ustvarjalnost, plodnost: Pravijo, da ljubezen premaga vse in to še posebej velja v tem trenutku. Nekaj se bo razrešilo in pozdravilo z ljubeznijo. Razmere so nam v korist, nova stvaritev čaka. Rojstvo nečesa novega s seboj prinaša radost in vznemirjenje. Začne se nov cikel, rodi se nova podoba.

Dosežek, še naprej namenjajmo glavno pozornost svojim sanjam: kmalu bomo dosegli cilj, ki smo si ga zastavili. Trdo delo in vztrajnost se nam bosta obrestovala. Zemlji in Vesolju se zahvalimo za blagoslov, nato pa pozornost zopet namenimo nalogi, ki je pred nami. Ne pozabimo, kaj nam je zares pomembno.

Permission/ Dovoljenje: ne čakaj na dovoljenje drugih, daj si ga sama. Zavedaj se, da je mehka moč, moč. Če ti je bilo kdaj rečeno, da so senzualnost, užitek in občutki sami sebi namen, potem vrži lase vznak in jih zahtevaj zase.

Trojica zemlje, rast: produktivno delo, ustvarjalnost, osredotočenost, preboj: ko se odločno osredotočimo na delo, ki ga moramo opraviti ne da bi nas pri tem kaj zaslepilo ali zmotilo, je to res močno obdobje. Delo opravljeno sedaj, bo opravljeno z lahkoto.

Afirmacija:


You are so fucking enough

I am evolving into my baddest self


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)







19 views0 comments
bottom of page