top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 6.9.- 12.9.2021 - mlaj v devici, 7.9.2021





Mlaj v devici predstavlja novo poglavje: kaj želimo manifestirati v tem mesecu? Sonce in Luna sta v času mlaja v trigonu z Uranom. Vsi trije planeti so sedaj v zemeljskih znamenjih (Sonce in Luna v devici, Uran v biku) in to nakazuje na praktičnost pri vpeljevanju sprememb (Uran) v našo dnevno rutino, kako skrbimo zase (devica). Na tem področju smo sedaj bolj kreativni in hitri, vendar ne potrebujemo dramatičnih sprememb, ker gre bolj za to, kako lahko kaj konkretno in praktično vnesemo v svoj vsakdan. Ker je to čas prazne lune, je energija nizka, malo moramo počakati, da se energija dvigne, da začnemo z akcijo, sedaj je bolj čas za razumevanje. To je zadnja prazna luna preden se Merkur obrne retrogradno, zato je to res dober čas, da štartamo npr. z dieto, delom, skrbjo za zdravje in vzpostavljanjem nove rutine.

V tem času tudi Mars tvori trigon s retrogradnim Plutonom, kar nakazuje na zelo produktiven čas. Zadeve lahko končno opravimo in sedaj imamo tudi fizično energijo, da udejanjimo tisto, kar nam res ustreza. Dolgo časa se je pripravljalo na to spremembo energije in sedaj je tu. Tudi Merkur tvori trigon in to s Saturnom: to daje komunikaciji jasnost in stabilnost.


Venera pa tvori kvadrat s retrogradnim Plutonom: pokaže se temna stran odnosov, nekaj moramo pozdraviti. V nedeljo ni dobro delati po instinktih, dobro je prej premisliti. Kar se kaže sedaj, bo pomembno konec septembra, ko bo Merkur retrograden.


Karte:

Sveto popotovanje: življenjski cikli, družina, preobrazba - družinski člani so naši največji učitelji. Različne vloge, ki jih igramo in ljudje, s katerimi se srečujemo, nam pomagajo rasti. Drama nam pomaga razumeti, kako sveto je življenje. Zahvalimo se svojim dušam za popotovanje.


Just be: Samo bodi ti. Pogruntaj, kaj je res pomembno zate in vse nepotrebne stvari naj odpadejo. Kar res potrebuješ je, da samo si. Bodi hvaležna za vse kar imaš, sprosti napetosti in se potopi v spokojnost. Kako izgleda življenje, ko pritisneš na pavzo? Kako se počutiš ob tem?


Dvojica zraka: notranji mir, združitev, lepota, harmonija, zadovoljstvo. Pripravljeni smo najti mir tako, da se potopimo v tišino. Notranji mir nas nikoli ne zapusti. Končno lahko odpravimo težko situacijo – izberimo ljubečo poravnavo.


Afirmacija: I am the love of my life


Arhetip: The Starborn božanski otrok, otrok zvezd, izbranec naravno čuti destinacijo in namen, trudi se k prihodnosti, ki je nad vsakodnevnim. Kaj smo si želeli ko smo bili majhni – naj te želja pretrese.


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She in Bad Bitch Affirmations ter The Wild Unknown Archetype)

18 views0 comments
bottom of page