top of page

[ASTRO VREME]: za teden 7. 11. – 13. 11. 2022, polna luna v biku, lunin mrk, kvadrati s Saturnom



Ljudje hočejo denar zato, ker verjamejo, da jim bo prinesel srečo.

Dawson Church, Blaženi možgani


Veliko je za povedat: tale polna luna je v bistvu nek break down ali pa break up moment (Uran je pač zraven) – gremo na višji nivo. Pomembno je, da zaupamo vase in v svoje sposobnosti in da začnemo res delati to, kar si želimo delati. Saturn nas kliče na odgovornost, da se premaknemo. Seveda ni enostavno, vendar tako je to na tem planetu, premikati moramo materijo: tudi ko se telo upre in noče sodelovati. Zaupajmo, da zmoremo.




Karte:

Izgubljena ljubezen, predaja, zdravljenje, razbremenitev: Žalost, ko se odnos konča je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.


Self-devotion: Jaz sem sama sebi svoja muza, sem sama sebi navdih, sem sama sebi tempelj. Zavedam se, da lahko potujem po svetu in obiskujem svete kraje in stavbe, vendar sem jaz tempelj. Sem močna, svetla in suverena.


As vode: plodnost, čustveno prekipevanje, ljubezen, sreča, povezanost z bistvom obstoja. Ker nas ne hromi več strah pred ločenostjo, smo pripravljeni stopiti v stik z virom življenja znotraj nas. Dovolimo čustvom, da se zbudijo in razplamtijo. Odkrito izražanje čustev je čarobni jezik, ki odpira nešteta vrata.


Afirmacija: You have power to illuminate the world.


Arhetip: Tanatos smrt. Svetel arhetip: žalovanje, biti prisoten z vsem, kar je. Temen arhetip: strah pred staranjem, boleznijo, smrtjo. Opazujmo konec nekega bivanja, bitja, faze ali ravni, to ima globoke posledice za psiho. Thanatos nas za vedno spremeni in spustiti moramo ves nadzor. To je iniciacija v podzemlje.

22 views0 comments
bottom of page