top of page

[💫Astro vreme]: za teden 7. 3. - 13. 3. 2022 – Venera in Mars v vodnarja, Merkur v ribi




Mars in Venera se skupaj premakneta v vodnarja v nedeljo (6.3.) zjutraj in sta tako na 0 stopinj vodnarja. Velika konjunkcija na 0 stopinj vodnarja se zgodila 21.12.2020, ko sta bila tam Jupiter in Saturn. Kaj vse se je spremenilo od takrat? Ali smo tudi sedaj pred zaključki in novimi začetki? Saturn je tudi še vedno v vodnarju in nam je morda prinesel tudi kakšne lekcije, vseeno ima Vesolje za nas načrt. Veliko smo že prestali, gremo pogumno naprej.


V četrtek ponoči pa Merkur vstopi v ribi, kjer ni v najboljšem položaju, morda bo otežen miselni proces in oteženo sprejemanje odločitev. Je pa to super čas za našo kreativnost in razvijanje intuicije.


V nedeljo pa bo konjunkcija med Soncem in Neptunom v ribah: ostanimo trdno na tleh in se pazimo, da ne gledamo na zadeve samo skozi rožnata očala. Dober čas za vajo iz sočutja.



Karte

Tesnoba: pomikanje v svet, dvom, strah. Čas je, da se spravimo v gibanje. Ničesar se nam ni treba bati. Bolj ko bomo odlašali, težje bo. Storimo prvi korak in zadeve bodo stekle. Bodimo pogumni. Ne dvomimo vase.


Šestica ognja, zmaga: jasen pogled, preboj, uspešen trud, pozitiven razvoj. Brez zadržkov uživajmo v sadovih svojega dela. Moč in veselje, ki ju izžarevamo sta prikaz notranjega zadovoljstva. Ugoden čas za nove začetke.


Darkness/Tema: včasih je pač treba pogledati v svoje temne dele. Ne skrivaj se pred njimi, pogled vanje te pripelje do globokega spoznanja o tebi. Če je neka situacija zaradi katere se počutiš nemočno, poglej v svoje temne dele sebe. Spoznaj česa si zmožna. Dobi moč iz senc. To ne pomeni, da si slaba oseba, to pomeni, da imaš božansko moč.


Be/Bodi: Kako bi bilo, če bi samo bila tukaj, zdaj, v tem trenutku? Kaj, če je to vse, kar je? Si dovoliš ukiniti vse distrakcije, hrup, dramo, tako, da se sprostiš in samo si? Bodi v svojem telesu. Bodi iskrena. Prisotnost v sedanjosti je tvoja moč.


Afirmacija:

Meet the Universe halfway


I am making my whole life beautiful


(karte Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She/SheSirens, Bad Bitch Affirmations)


20 views0 comments
bottom of page