top of page

[💫 ASTRO VREME]: za teden 8. 11. - 14.11. 2021 – Mars in Merkur v kvadratu s Saturnom



Prihajajoč teden zelo dobro opiše naslednji citat: »Nepotrpežljivi ljudje so kot čebele: ubijejo sebe, ko pičijo druge.«


Mars in Merkur tvorita kvadrat s Saturnom: veliko je lahko nesporazumov. Pazimo kaj pišemo, smsamo, objavljamo na družbenih omrežjih. Besede lahko povzročijo velik konflikt. Občutek bo, da bolj ko se trudimo, slabše nam gre.


Ne smemo biti v preveč defenzivni drži, najti moramo način, da se energija sprosti. Energija se lahko sprosti tako, da najdemo način, da jezo, frustriranost ustrezno izrazimo ali pa vso to energijo prekanaliziramo v ustvarjalnost. To je dobra vaja tudi za prihajajoče leto.

Merkur tvori še opozicijo z Uranom: ne si prenatrpati urnika, opazujmo, kako se zadeve odvijajo in se temu prilagodimo.


V tem času je v zraku veliko uranovske energije vse do 24.12. ko je zadnji, tretji kvadrat med Saturnom in Uranom. Stvari ne bodo šle vedno po načrtih. Je pa to čas velike kreativnosti in navdahnjenosti. Zapišimo si vse ideje in poskušajmo najti res trdno podlago za njihovo realizacijo.


Karte:


Izgubljena ljubezen: predaja, zdravljenje, razbremenitev. Žalost, ko se odnos konča, je normalna. Vse se zgodi z razlogom. Zaupajmo, da nas duša pelje k še več ljubezni. Sprejmimo stvari takšne kot so, nima smisla iskati odgovore. Napak ni. Vse ima namen in pomen. Ljubezen je večna.


Magic: ne potrebuješ opravičevati svojega obstoja na tem svetu. Ko spustiš ta močan oprijem in narediš globok vdih in izdih, se spomniš, da imaš vedno izbiro. Imaš moč, da se povežeš z modrostjo svojega telesa, mamo Zemljo, Vesoljem on nove možnosti, kjer ti kreiraš realnost.


Reverence: spoštovanje. Ne glede na vse zgodbe in anomalije in nerazumevanje, je božanska mati še vedno tu in še vedno je prisotna. Ne more se je utišati. Koga in kaj zares spoštuješ?


Fortune: si kreatorka, manifestiraš lahko vse kar si poželiš. Zavrti kolo sreče s pozitivno namero, sreča je vedno ciklična. Če imaš sedaj občutek, da nimaš ravno pretirane sreče, vedi, da po vsakem padcu pride nov vrh. Sama ustvarjaš svojo srečo in pišeš svojo zgodbo.


Ljubimca: predaja, vsi vidiki ljubezni, dušni partner. Imeti moramo pogum, da izpustimo vse in se zaljubili v ljubezen samo, brez pričakovanj, brez vedenja, ali se bo ljubljena ljubezen odzvala ali ne. To je možno samo v neizmerni in vseobsegajoči veri v ljubezen, ki je najpomembnejše življenjsko darilo. Odločimo se ostati zvesti notranji ljubezni.


Mati zraka: samozavedanje, inteligenca, inspiracija, samospoštovanje, notranja moč. Ta karta ponazarja odločenost, biti to, kar resnično smo. Naše samozaupanje je prebujeno. Z njim pa pogum za to, da odvržemo vse maske. To je edini način da se vrnemo v svoje središče. Dovolj smo pogumni, da se izražamo jasno in zavzamemo pravo mesto v življenju.


(Karte: Gajin orakelj, Iskanje vizije tarot, Sassy She, She Sirens)

18 views0 comments
bottom of page