top of page

[ASTRO VREME]: za teden 8.3.-14.3.2021 - mlaj v ribah 13.3.2021 - video

Sonce in Luna sta na 23 stopinjah znamenja rib, to je že kar na koncu znamenja in to je zadnje znamenje v zodiaku: nekaj se zaključuje, tudi na duhovni ravni.

Tesno zraven sta tudi Venera in Neptun, kar daje podporo razumevanju, kaj smo se naučili v zadnjem letu. Nekaj smo morali spustiti, iti čez ego in sedaj razumemo, zakaj je moramo biti tako, kot je bilo.


Mars in Rahu sta skupaj v dvojčkih: hitra in bizi energija, dodatno so vsi planeti direktni in želimo se premakniti naprej. Vendar je zraven tudi veliko utrujenosti, energija upada, sredi tedna je konjunkcija med Soncem in Neptunom v ribah, zato je možno, da se počutimo bolj utrujeni kot navadno, morda imamo vsega dovolj. Spoštujmo svoje telo, to je čas za ljubezen do nas samih.

Ker je toliko planetov v spremenljivih znamenjih – v ribah in v dvojčkih, je to dober čas za go with the flow in da se prepustimo življenju.


Ta mlaj v ribah je dober za dati namero, kaj si želimo v prihodnosti – lahko si prestavljamo prazno platno, na katerega si narišemo novo smer. Nato pa moramo zaupati v življenje, da nas vodi v to, pravo, smer. To zahtevo določeno spremembo v načinu razmišljanja.


Self care karte: Cvetje - privoščimo si šopek rož, kot nalašč je ta teden tudi Dan žena


Gajin orakelj: Sveto popotovanje: življenjski cikli, družina, preobrazba.


Iskanje vizije tarot: Štirica zemlje, varnost: Vprašajmo se, kaj nam daje varnost?


Če želite izvedeti več, kako astrološko vreme vpliva na vas in kje se trenutno nahajate v življenju, se lahko naročite na djotiš svetovanje. Več o mojih storitvah na www.lunakrajc.si

16 views0 comments

Comments


bottom of page