top of page

Energije meseca - marec 2024
Glavne teme:

-        Čas za proslavitev.  Daleč smo prišli, zahvalimo se vsem, ki so nam pomagali na tej poti.

-        Prehajanje. Prerasli smo določene zadeve in vse je pripravljeno za novo življenje. Sprejmimo lekcijo in pojdimo naprej.

-        Z zaupanjem skočimo v neznano. Nekatere tvari nas bodo zapustile, vendar prihajajo nove stvari.

-        Premislimo, upoštevajmo vse možnosti in modro izberimo. Morda ne moremo nadzorovati dogodkov, ki nas čakajo, vendar lahko nadzorujemo naš odziv nanje. Soočenje z življenjem. 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v ribah bo v torek, 5.3. ob 20h na Zoomu. Teme so: prebujenje, zaupanje svoji intuiciji, klic usode. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 8.3. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure. Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

7 views0 comments

Comentarios


bottom of page