top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 1. 11. – 7. 11. 2021


Ok, Uran je v igri za to prazno luno v škorpijonu in seveda se je pokazala karta Stolp. Ha, res ni naključij. Zaupajmo svoji intuiciji, zaupajmo procesu, ki se odvija, tudi če nas najprej pretrese. Ohraniti moramo fokus in pogled v prihodnost. Ne pustimo se premotiti, sedaj res ne. Če pride do ovir in omejitev, je to priložnost za oceno, kaj res hočemo, kaj nam je res pomembno.Trojica križev – kakšna je trenutna situacija? Skoncentrirani smo na svojo inspiracijo, raziskujemo, kaj dejansko funkcionira in kaj ne. Morda nas inspiracija sedaj pelje nekam drugam, kot smo si sprva predstavljati. Ohranimo fokus: naš pogled je usmerjen v prihodnost. Zato se pripravimo in se ne obračajmo več v preteklost. Pazimo, da nas ne pograbi nenaden izbruh jeze.

Svečenica, as kar, desetica kar – kaj se dogaja? Poslušajmo naš notranji glas, saj so vsi odgovori že v nas. Zaupajmo svoji intuiciji in notranji modrosti. Ko se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev naših sanj oz. srčne želje, nam Vesolje pri tem pomaga. V tem času smo morda odkrili nek talent, ki ga imamo, sedaj moramo to razviti, obvladati. Pomembna je tudi pomoč drugim, še posebej, če nam sedaj dobro gre. Ali lahko pomagamo drugim do boljše prihodnosti?


Stolp obrnjeno, osmica src – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Soočiti se moramo s šokom in presenečenjem. To je dobro, saj brez sprememb bi bilo življenje dolgočasno. Pazimo le, da nismo na koncu mi sami tisti, ki si povzročamo največ težav. To bi pomenilo, da bi sprememba trajala dosti dlje, kot je potrebno. Bistveno je notranje čustveno zadovoljstvo, ne glede na vse, kar se dogaja zunaj nas. Pred nami so nove poti, tu naj bo naš fokus.


Kočija, sedmica pikov – kaj naj naredimo, kje je fokus? Stvari se odvijajo, vajeti trdno držimo v svojih rokah. Veliko je usklajevanja, morda pride tudi do nekega setbacka: neko partnerstvo, sodelovanje je nestabilno. Četudi se je to sodelovanje že začelo in sedaj teče, se lahko brez opozorila konča. Lahko izvemo kaj presenetljivega. To lahko tudi pomeni, da smo na točki odhoda: sedaj smo svobodni, da si postavimo lastna pravila. Pogumno naprej, razprimo krila.


Sodba, sedmica križev – kje bi lahko bile težave? Morda pa smo mi katalizator sprememb v odnosih. Situacija zahteva, da sprejmemo odločitve, ki pretresejo trenutna razmerja. Pazimo, da se zgolj zaradi ljubega miru ne odpovemo svojim pravim željam in da ne izrazimo svojega pravega jaza. Morda so se neke sanje razblinile. Ohranimo širšo sliko, o tem, kaj življenje je. Kakorkoli že, ne pustimo se premotiti, vztrajajmo naprej.


Sedmica kar, fant src obrnjeno – kje so naše prednosti? Pazimo se nerealističnih pričakovanj, saj lahko neugodno vplivajo na potek dogodkov. Sedaj ni čas za sanjarjenje, muhavost in otročje obnašanje. Tudi ni čas, da se pustimo premamiti lepim besedam. Vklopimo disciplino. Če imamo občutek, da se nič ne premakne, samo potrpežljivo naprej. Uspeh ne bo izostal. Fokus in šibamo naprej.


Kolo sreče obrnjeno, kralj pikov – kaj je rezultat? Preživeli koncepti nimajo več prostora v našem razmišljanju in sprejemanju odločitev. Zaupati moramo procesu. Morda nas doletijo nepredvideni zunanji vplivi, ki neugodno vplivajo na dogodke. Ok, to je res tough. Ampak kaj smo delali do sedaj? Neka karma se odvije. Resne spremembe v življenju zahtevajo odmik in premislek. Če se pokaže omejitev, je potrebna ocena, kaj v življenju je res pomembno.

8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page