top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 1.2. - 7. 2. 2021



In tokrat manj kart, kar je čisto v skladu s sporočilom za ta teden: odločiti se moramo za eno pravo stvar in se osredotočiti samo na to. Ne tratimo energije. Počasi se daleč pride.


Sonce, moč obrnjeno, kolo sreče, sedmica križev, štirica src, kralj kar – kakšna je trenutna situacija? Smo na točki odločitve. Odločiti se moramo v kateri projekt ali stvar bomo vložili svoje resurse, da nam bo res uspelo. Ne moremo biti all over the place. Če bomo tratili s svojo energijo, potem bomo sami sebi naredili medvedjo uslugo. Uspeh je zagotovljen, vendar le, če se bomo odločili, kaj si res želimo. V teh določitvi bomo tudi našli varnost. Vse kar delamo, pa naj bo povezano s razumevanjem širšega življenja: stvari se tudi končajo, ker je tak pač cikel vsakega življenja.


Obešenec obrnjeno – kaj se dogaja? Vendar, ali bomo res sprejeli odločitev? Videti je, da ego vztraja in da želi vse in še več. Opustiti moramo stare navade ali se za kaj tudi žrtvovati.



Sedmica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Prišli smo/bomo do nekih omejitev. Najbrž bomo sprevideli, da res ne moremo tratiti svoje energije, ampak da moramo sprejeti neprijetno odločitev, kaj moramo opustiti in na kaj se moramo osredotočiti.


Desetica kar – kaj naj naredimo, kje je fokus? Osredotočimo se na to, da res ugotovimo, kaj se nam najbolj splača narediti v tem trenutku. Kako bomo prihranili svojo energijo in čas? Kar imamo na razpolago, moramo uporabiti na karseda ekonomičen in praktičen način.


Smrt obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Ampak nam se še kar ne da. Ne želimo se fokusirati, ne želimo sprejeti odločitve, kar stagniramo in delujemo tako kot smo delovali do sedaj: energijo tratimo za stvari za katere nam je ne bi bilo treba, če bi le sprejeli pravo odločitev in se osredotočili na bistveno.



Pravica, fant src – kje so naše prednosti? Naša prednost je, da imamo zelo veliko kreativne sile, zato mislimo, da si razmetavanje energije lahko privoščimo. Vendar pozor: kreativna sila je nestanovitna. Zato moramo najti ravnotežje, se ne pustiti premamiti lepim obljubam, sprejeti moramo zdravo odločitev.



Puščavnik, svečenica obrnjeno, kralj križev obrnjeno, kraljica pikov, desetica pikov, devetica kar – kaj je rezultat? Zanesti se moramo sami nase, z vsem kar se je do sedaj zgodilo, smo postali bolj zreli in vemo, kdo smo in kaj potrebujemo. Vendar pazimo, da nas pretekle izkušnje ne naredijo hladne in odmaknjene, ne smemo gledati samo v svojo korist. To nas naredi plehke in poveča se neravnotežje med tem, kar si želimo biti in tem, kar dejansko delamo. Ne bodimo ozkogledni in trdosrčni. Poskrbimo zase in za svojo energijo, če potrebujemo nasvet, ga poiščimo. Obrnimo se tudi na svoje notranje vodstvo.

Presegli bomo vse težave, ki so na tej poti, saj mi to zmoremo! Preživeli in uspeli bomo s potrpežljivostjo in s tem, da si res postavimo prioritete. Počasi se daleč pride.

7 views0 comments
bottom of page