top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 1. 5. – 7. 5. 2023

Pred nami je polna luna v škorpijonu v obliki luninega mrka. In karte nas svarijo pred pretiravanjem. Nobena skrajnost ni dobra, ne pretirano navdušenje in zaletavost, ne patnja in drsenje v brezizhodnost. Počasi se daleč pride in če bomo to upoštevali, imamo vse možnosti za uspeh.




Stolp obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Koliko je razburkal sončev mrk pred 14 dnevi? Sedaj smo v zatišju pred viharjem. Nas pa je strah. Ampak hej, morda pa svet vseeno ne bo podrl? Ne upirajmo se, ta sprememba je močno potrebna. Pripravljeni smo, da napredujemo, gremo na nov nivo.


Sonce obrnjeno - kaj se dogaja? Ali smo v depri, da nič ne moremo? Situacija niti ni tako slabo, bolj je problem, da smo pretirano pesimistični. Ali pa tako naspidirani, da vse leti samo od sebe? Ostanimo realistični pri svojih ciljih. Nobena skrajnost ni dobra. Sami imamo zmožnost, da to spremenimo: bodimo pozitivno naravnani in hvaležni.


As križev - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Spet je na delu dvojnost. Ali je na delu pomanjkanje motivacije in se obotavljamo. Ali pa je tako navdušenje, da je kar preveč. Najdimo svojo strast, sprejmimo izziv, vendar ne pri tem pretiravati.


Fant križev obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Ne bodimo razdraženi in preveč razpršeni. Pa tudi ne trmoglavi. Pa tudi ne obljubljamo preveč in se ne zaletavajmo v nove načrte. Lahko, da smo neustrašni in strastni. Vendar ne pretiravajmo.



Šestica kar - kje bi lahko bile težave? Pazimo se prelepih besed. Ne jim nasedati in ne jih talati naokoli kot piškote. Velikodušnost (naša in tuja) je pogojena, običajno z nadzorom. Ne biti pohlepni ali se prilizovati. Zopet: ne pretiravajmo.




Desetica kar - kaj je rezultat? Če ne bomo pretiravali, imamo vse možnosti, da se dobro izide. Smo praktični in iznajdljivi. Počasi gradimo trdne temelje za varnost in veselje na vseh življenjskih področjih.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v škorpijonu bo v četrtek, 4. 5. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

5 views0 comments
bottom of page