top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 10. 1. – 16. 1. 2022

Novo leto je tu in prvi teden je bil kar veliko za prežvečit, preživet. Kaj pravijo karte za teden, ki je pred nami? Woha, še vedno se kaže puščavnik, ki kaže na umik, da premislimo zadeve. Nekaj se res ni izšlo in sedaj se to vleče za nami. Zopet se pokazala tudi trojica križev: ostanimo osredotočeni na svojo inspiracijo, tudi če nas sedaj pelje v drugo smer.


Petica pikov – kakšna je trenutna situacija? V zraku je napetost, morda imamo občutek, da so vsi proti nam. Morda pa moramo prevzeti tveganje in se rešiti situacije tako, da kaj spremenimo. Kaj je najboljše, kar lahko storimo zase v tem trenutku? Ne vemo, kako se bo izšlo, vendar je poanta, da najdemo pot do našega razcveta, ne da samo životarimo iz dneva v dan.


Svet obrnjeno, sedmica kar, fant križev obrnjeno – kaj se dogaja? Nekaj se ni posrečilo in sedaj se moramo s tem sprijazniti. Kljub temu, da je morda čisto ok, to pač ni bila naša prva izbira. Zato smo se morda zapletli v samo sabotažo, nismo več prepričani sami vase. To nas dela razdražene in razpršene.


Svečenica obrnjeno, zmernost obrnjeno, luna – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Še vedno nas daje nevrotičnost, izgubili smo stik s svojo strastjo, zato se izgubljamo v fantazijah. Nismo pripravljeni stopiti v čevlje od nekoga drugega. Odpraviti moramo ovire iz preteklosti, ker nas preveč ovirajo. Nekaj je zelo intenzivno. Pomaga meditacija, da se umiri občutek ujetosti v stvari, ki so izven našega nadzora.


Kraljica src – kaj naj naredimo, kje je fokus? Poskrbimo zase, da se ne izčrpamo. Če bomo mi ok, bomo potem lahko poskrbeli tudi za druge. Ali se lahko zanesemo sami nase, da bomo res poskrbeli zase? Bodimo prijazni do vseh, ki jih srečamo, ne vemo, v kakšnih situacijah so drugi ljudje.


Smrt obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Težava je v tem, da smo obtičali in se kar oklepamo preteklosti. Morda žalujemo za nečem, kar se je končalo. Vse ima svoj cikel konca in začetka.


Moč obrnjeno, trojica križev, devetica src – kje so naše prednosti? Veliko se je zgodilo in morda nam je pogum uplahnil. Ne moremo več, cilj pa je tako daleč. Ne začnimo nepotrebnih bitk, prepirov, zadržimo pikre pripombe zase. Rezultat bo prišel s potrpežljivostjo. Zopet se moramo zazreti v naša življenja tako kot so in najti tu ljubezen. Ostanimo osredotočeni na svojo rast, pustimo, da nas inspiracije pelje naprej, tudi če je sedaj drugače, kot smo si sprva predstavljali.


Puščavnik, štirica pikov– kaj je rezultat? Pot do cilja je dolga in morda imamo občutek, da smo čisto sami na tej poti. Zato je dobro, da se malo umaknemo in premislimo svoje načrte. Varno je, da to storimo.13 views0 comments

Comments


bottom of page