top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 10. 4. – 16. 4. 2023

S polno luno v tehtnici prejšnji teden se je odprla sezona mrkov, smo v vrtincu energij. Kot že večkrat rečeno: karta velike arkane za letošnje leto je Sodba – konec leta bomo videli, kaj smo celo leto (ne)delali in na nek način nam bo glede na (ne)narejeno sojeno. In ta teden nas karte sprašujejo, kaj (ne)delamo? Ali smo se že kaj premaknili ali kar še vztrajamo? Od tega je odvisno ali imamo motivacijo za naprej, ali pa se smilimo sami sebi. Energije nas potiskajo, da se premaknemo. Pluton v vodnarju je v zadnjih 14 dneh pokazal, kje ne moremo več čepeti in kar vztrajati v nedogled. Postaviti se moramo v svojo energijo, da bomo lahko nadaljevali in zato moramo sedaj svojo energijo tudi zaščititi in pustiti stare zgodbe, ki nas izčrpavajo, za seboj. Leta 2025, 2026 bo zopet prišlo do močnih sprememb v energiji in do takrat se moramo postaviti. Kje želimo biti konec letošnjega leta?As križev - kakšna je trenutna situacija? Kaj smo delali do sedaj? Smo sprejeli priložnosti, informacije, ki naj jih je dalo Vesolje? Če smo, potem smo na pragu novih začetkov polnih potenciala, možnosti. Če ne, pa je morda prisoten občutek obtičanosti in pomanjkanje volje, motivacije. Vesolje nas res brca v zadnjice. Premaknimo se. Nekaj je nujno za opraviti.

Osmica src - kaj se dogaja? Ok, sedaj že vemo, da se je cel kup stvari končalo, ker so se morale končati. Lahko je prisotno razočaranje, ali pa kar želja po pobegu daleč stran od ponorelega sveta. Vendar je bilo dovolj, slabo situacijo smo zapustili. In če je so slučajno nismo, nas to dela neskončno nesrečne. Presezimo nizko samozavest in se začnimo ceniti in zapustimo tisto, kar nam ne služi več.

Devetica kar - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno se je osredotočiti na to, da se postavimo, da stojimo na obeh nogah in da se dobro počutimo v lastni koži. Cenimo tisto, kar imamo in ne glejmo za sosedovo travo. In pa še občutek lahkotnosti: ali ga lahko vpeljemo v svoja življenja? Tako bi šlo veliko lažje, kot pa če vse nadzorujemo.

As kar - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus pa je na novih začetkih. Ko se odločimo in začnemo z dejanji za uresničitev svojih sanj, nam Vesolje pri tem pomaga. Cilji se uresničijo s trudom in predanostjo, sanje se uresničijo, ko začnemo delati na njih, ko res delamo na svoji viziji. Stvari se spreminjajo na bolje, moramo pa razvijati in delati na tem.

Dvojica pikov - kje bi lahko bile težave? Morda pa nas še vedno tlači neodločnost, še vedno stvari vlečemo nase. Strah pred neznanim je velik, vendar ne moremo več vztrajati tukaj, kjer smo. Odločiti se moramo, četudi se bojimo neznanega. V glavi si moramo vedno zamisliti best-case scenario in zaupajmo v pravilnost svoje odločitve.

Fant križev obrnjeno - kje so naše prednosti? Smo vznemirjeni, ker nas čaka toliko novega, pazimo pa da nismo razdraženi in neučakani. Zopet je vprašanje, kaj smo delali do sedaj. Imamo motivacijo in inspiracijo ali pa se bojujemo s pomanjkanjem idej in z odlašanjem? Najprej moramo semena sploh posaditi, nato pa se naučiti, kako jih vzgajati. Dajmo.

Desetica kar - kaj je rezultat? Če smo se že lotili stvari, ki jih je nujno za naredit, smo na poti grajenja finančne varnosti in trdnih temeljev za naprej. Ni še prepozno, da se lotimo. Sedaj lahko že hitro ugotovimo, kaj se splača narediti, znajdemo se. Pa tudi: stvari so boljše, kot je trenutno videti. Gradimo bližino s svojo družino.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj ovnu bo v sredo, 19. 4. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

7 views0 comments
bottom of page