top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 10. 7. – 16. 7. 2023

V zraku je res veliko ustvarjalne energije in zavzetosti – ni čudno, saj ta teden prideta Mars v devico in Merkur v leva. Ne pozabimo duhovnih vrednot in ostanimo zvesti svoji poti in uspeh ne bo izostal. Zgodba se nadaljuje, energija nas vodi naprej - dajmo pogledat, kje bomo konec poletja, predvsem pa oktobra.

Obešenec - kaj se dogaja? Vzemimo si čas, da stvari pogledamo z vseh zornih kotov. Opustimo zastarele vzorce – sedaj je čas, da naredimo korak naprej v lastnem razvoju. Velikokrat se zdi, da ko ena zadeva ne funkcionira, da na silo iščemo nove rešitve. Vendar rešitev lahko najdemo - ne hitimo, posvetimo se zadevi in pojdimo v globino in prišlo bo močno razumevanje.


Svečenik - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na duhovnih vrednotah in da živimo pošteno. Življenje je iskanje duhovne resnice in ne smemo postati duhovno leni in moralno brezbrižni. Posvetimo se iskanju duhovne perspektive za nastalo situacijo, da se spravimo nazaj na svojo pot.


Čarovnik - kje bi lahko bile težave? Se ponovi na istem položaju kot prejšnji teden. Ali res razumemo, da imamo samo mi škarje in platna, da si ustvarimo tako življenje, kot si ga globoko v sebi želimo? Najprej moramo sami sebe spraviti v red, zato si vzemimo čas za svojo rast in duhovne vrednote.


Cesarica - kaj je rezultat? Veliko kreativnosti je v zraku. Ker sledimo svoji poti, bo uspeh prišel. Ostanimo odprti za to, kar se želi izraziti skozi nas, zlijmo se z božanskim. Predvsem pa imejmo radi to, kar počnemo.🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v raku bo v sredo 12.7. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


11 views0 comments

Comments


bottom of page