top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 11.1. - 17. 1. 2021


Karte govorijo o frustriranosti, blokadah in temu, da moramo ostati fokusirani. Pred nami so novi izzivi, ampak to je ok, ker rabimo nove izkušnje. Ostati moramo zvesti samim sebi in nadaljevati po poti, ki nam daje največ veselja in zaupati, da je to prava pot.


Ljubimca, šestica kar – kakšna je trenutna situacija? V trenutni situaciji so pred nami izbire in še več izbir, naveličani smo enega in istega, zato moramo sedaj drugače izbrati. Kaj izbrati? Tisto, na čemer že delamo in nam daje tudi največ zadovoljstva.



Zvezda, trojica križev, šestica pikov, osmica pikov – kaj se dogaja? Imamo navdih, sedaj moramo najti znotraj sebe vero, da nadaljujemo po tej poti. Da smo prišli do sem, smo dali že veliko skozi in sedaj moramo znotraj sebe najti zaupanje v svojo novo pot. Nima smisla, da se upiramo, preizkušajmo, kaj deluje in kaj ne, najti moramo nove perspektive za nastalo situacijo.


Luna, moč, trojica src, devetica src, sedmica križev – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Morda se nas bodo polotili strahovi, ne bomo videli poti naprej. Ostati moramo iskreni do samih sebe in kaj res hočemo. Velja paziti tudi nato, koliko so (ne)iskreni drugi ljudje. Zato potrebujemo notranjo moč in samozavest in veliko razumevanje samih sebe, da smo se pripravljeni soočiti s samimi s seboj ali drugimi osebami. To morda povzroči, da se počutimo ločeni od drugih in nas začne še bolj skrbeti. Vseeno, vse kar nam pride nasproti so nove izkušnje, ki jih potrebujemo za naprej. Morda to ni idealna situacija, kakršno bi si želeli, vendar se moramo s tem sprijazniti, sprijazniti se z realnim življenjem. Življenje je lepo kljub križem in težavam, ne smemo pa zidati gradove v oblakih in včasih moramo iz kakšne situacije tudi potegniti svojo energijo.




As križev, kralj križev, as kar, petica kar, fant pikov obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus mora biti na tem, da presežemo strah, da si upamo tvegati na tej poti. Ne smemo blokirati svojega navdiha, kajti s tem blokiramo svoje življenje. Pogledati moramo na širšo sliko, biti resnicoljubni: kaj moramo še razviti, in na kaj se moramo osredotočiti, da se nam prevelika razpršenost med različnimi zadevami ne vrne kot bumerang in potem nič izpeljemo.



Zmernost obrnjeno, svet, devetica pikov, kraljica src obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Sprememba je tu, vendar smo sedaj demoralizirani, nepotrpežljivi in frustrirani. Morda zato, ker ego še vedno ne spusti iz rok izgube, ki jo prinesla sprememba. Sprijazniti se moramo, da v določeni situaciji ni več energije in moramo iti naprej. Kajti v tej situaciji ni več ljubezni, ljubezen moramo dati sami sebi in se premakniti z mesta. Uspeh bo prišel na podlagi trdega dela.


Čarovnik obrnjeno, kralj src obrnjeno, kraljica kar obrnjeno, sedmica src, trojica pikov, dvojica kar – kje so naše prednosti? Videti je, da smo res demoralizirani, preveč je blokad in zamud. Vse kar vidimo, so nerealizirani načrti in cilji in to, da nimamo podpore, da nimamo nadzora v svojih življenjih. Preveč se osredotočamo na to, česar nimamo in ne na to, kar imamo. Kar se je zgodilo in kar se dogaja, nas pelje k novim izkušnjam nasproti. Kar smo prerasli, moramo pustiti v preteklosti in se nehati pehati za izgubljenim. Stopiti moramo izven cone udobja in iti naprej. Naša prednost je, da zmoremo v tej situaciji dajati, ne da bi pričakovali povračilo.


Svečenik obrnjeno, sedmica pikov – kaj je rezultat? Če se ne bomo fokusirali, bomo izgubili vero v našo pot. Smo res v ranljivi fazi, vendar moramo najti drugačno perspektivo, drugačen pogled na nastalo situacijo. Tako kot je šlo do sedaj, ne gre več, pred nami so novi izzivi, ki jih moramo preseči.


2 views0 comments
bottom of page