top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 11. 10. – 17. 10. 2021


Saturn se obrne direktno in nas postavi pred dejstva: ali bomo šli po poti, po kateri si želimo iti ali pa bomo pustili, da nas premaga strah? Svet gre maloro, zato se je vredno potruditi, da res delamo tisto, kar nas veseli in da živimo življenje, tako, kot ga res želimo živeti. Zato so seveda potrebne spremembe, ki pa se jim ne smemo upirati, saj bo drugače le še več frustracij. Po drugi strani pa ne smemo energije trošiti vse naokoli. Sprejmimo odgovornost zase in za svoja življenja.
As src, devetica križev – kakšna je trenutna situacija? Kadar se počutimo koristne, smo zadovoljni sami s seboj. Takrat nosimo v srcu ljubezen in to je bistveno. Zato se potrudimo, dajmo svoj čas v tisto, kar se nam zdi pomembno.


As pikov, dvojica kar – kaj se dogaja? Ko se potrudimo, nas prežame veselje in to veselje, kar tako, je vsa poanta. Morda smo med tem našli nek talent, za katerega nismo vedeli, da ga imamo.

Svečenik, puščavnik obrnjeno, petica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Nadaljujemo po svoji poti, iščimo pravo stvar, če je še nismo našli. Sedaj je čas, da res postanemo mi, taki kot na je bilo namenjeno, da postanemo. Progresivne ideje privabijo nove ljudi, ki nam lahko pomagajo. Morda nas tare strah pred izpostavljanjem, tudi ker smo preveč obsedeni s popolnostjo. Vendar enkrat moramo začeti, zato je dobro, da začnemo čimprej. Ko delamo na svoji inspiraciji, ostanimo praktični.


Sodba, štirica kar, sedmica src, fant pikov, kralj src – kaj naj naredimo, kje je fokus? Da res zaživimo svoje življenje, moramo sprejeti pomembno odločitev, da bomo nekaj dokončali, da nekaj sprovedemo. Ta naša odločitev za akcijo lahko prinese tudi prekinitev kakšnega odnosa. Spreminja se naš vrednostni sistem in tako ugotovimo, da smo nekaj, za kar smo bili res prepričani, da potrebujemo, pravzaprav že prerasli. Zato tvegajmo, bodimo pogumni, zaživimo in se razcvetimo. Zaupajmo v svoje sposobnosti. Ohranimo trezno razmišljanje: bolj kot to, da se blešče sveti, je pomembno to, da se bo dolgoročno obneslo.


Dvojica križev, trojica pikov – kje bi lahko bile težave? Vleče nas v dve skrajnosti. Na eni strani je slepo navdušenje, ko si res želimo vse skupaj takoj in zdaj izpeljati, kar vodi v raztresenost in izgubo energije. Po drugi strani te kreativne energije ne smemo ignorirati, da ne zapademo v rutino in se začnemo upirati nastali situaciji. Iti moramo čez te težave in najti ravnotežje.


Dvojica src, šestica križev, kralj kar – kje so naše prednosti? Čustveno moč najdemo v stikih z ljudmi, v povezovanju. Uspeh pride, inspiracija nas pelje naprej, smo na pravi poti, zasledujmo, kar nas veseli. Vendar pazimo, da se ne raztreščimo na koščke, izbrati moramo eno stvar in tja usmeriti voljo in resurse. Poudarek je na praktičnih odločitvah.


Stolp obrnjeno, osmica pikov – kaj je rezultat? Če se sedaj ne odločimo, da bomo sledili svoji poti in naredili potrebne spremembe, bo do sprememb vseeno prišlo, le bistveno težje bodo. Če gremo na pot sprememb, se bomo pa začetnem nestanovitnem obdobju, kmalu znašli na novem začetku. Ne povzročajmo težav samim sebi. Bistveno je, da si osmislimo to obdobje, v katerem smo: da znotraj sebe najdemo rešitev, novo perspektivo. Upor povzroči samo še hujšo frustracijo.

16 views0 comments

留言


bottom of page