top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 11. 12. – 17. 12. 2023

Teden, ko se Merkur še zadnjič letos obrne retrogradno in evo, prišel je As pikov, ki nakazuje oster um, da se prebijemo čez sranje. Ne pustiti, da nas strah paralizira. Ostanimo močni, zaupajmo, da se vse izide, postavimo se zase in za tisto, v kar res verjamemo. 

Svečenica - kakšna je trenutna situacija? Ali zaupamo svojemu občutku v trebuhu? V nas so vsi odgovori in telo vedno pove resnico. Je pa treba znati poslušati: (contrary to popular belief) metuljčki v trebuhu so zelo pogosto opozorilo, da nekaj ne štima. Poslušajmo notranji glas: pove nam resnico o nas in kam moramo iti.

 

Puščavnik obrnjeno - kaj se dogaja? Jah, intenzivni dnevi so, veliko se dogaja. Pazimo, da ne zapademo v sovražnost do sveta. Ne bodimo čemerni. Poglejmo na vse, kar se nam dogaja z drugega zornega kota. Spomnimo se na lepoto in milost, ki nas obdajata.

 

As pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Kljub vsemu, kar se dogaja ali pa ravno zato, je tole sedaj dober čas za mentalni preboj. Nekaj se razjasni. Resnica nas bo osvobodila. 

Petica src - kaj naj naredimo, kje je fokus? Mentalni preboj bo prišel le, če se bomo fokusirali na to, kar imamo in ne na to, kar smo izgubili ali pa še nismo pridobili.  Ne se smiliti samemu sebi, najdimo lepoto v življenju, kljub vsem preizkušnjam.

 

Moč obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Ali znamo poiskati svojo notranjo moč, da izpeljemo, kar moramo izpeljati? Ne gre zato, da ne bi imeli moči in zmožnosti, da se spravimo na zeleno vejo, ampak dopuščamo, da nas strah in zaskrbljenost ali pa šibka samozavest paralizirajo. Osredotočimo se na bistveno. Nehajmo se družiti z ljudmi, ki slabo vplivajo na nas in najdimo družbo ljudi, ki nas podpirajo.

 

 

Sedmica križev  - kje so naše prednosti? Pač zavzeti moramo stališče, neko pozicijo. Zberimo pogum in se postavimo za tisto, v kar verjamemo. In se tega tudi držati. Če želimo uspeti, se moramo polno angažirati.  

 

Desetica kar - kaj je rezultat? Stvari so boljše, kot je videti. Pa tudi ni razloga za skrb: sedaj se že znajdemo, ne glede na to, kaj nas doleti. Ne preveč analizirati, predvsem pa ne kritizirati ljudi, ki jih imamo najraje.

 

 

🕉️MOJ JOGA OBRED: joga vadba 1x na mesec, da se umirimo, utišamo um in se povežemo z višjim jazom. Zato, da zvišamo svojo vibracijo in s tem izboljšamo svoje počutje. Naslednji termin je petek, 12.1.2024, ob 18. uri, še 1 mesto je prosto, če te pokliče, se javi na:  lunakrajc@gmail.com

 

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

19 views0 comments
bottom of page