top of page

[⚜KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 11. 4. – 17. 4. 2022


Ta teden se začne sezona mrkov in prišle bodo spremembe, zato je tudi prišla karta stolpa. V tem trenutku še ne vemo, kje bomo pristali na drugi strani in to je dobro: tako vežbamo zaupanje v proces, v življenje. Bodimo čim bolj zavestni in opazujmo, kakšna ogledala nam kažejo drugi ljudje.


Osmica križev, devetica križev - kakšna je trenutna situacija? Zopet se začne sezona mrkov in spet smo v obdobju prepiha. Vse je v gibanju. Kaj pa če je vse pravzaprav prazno in brez pomena? To je dobro. Saj tako začnemo delati točno tisto, kar si želimo, ne glede na vse. Kaj torej želimo izraziti? Kako želimo izraziti sebe? Vse česar se lotimo ima vrednost, nič ni brez veze. In svet je tako lepši.

Kralj src - kaj se dogaja? Sedaj je čas, ko moramo biti zadovoljni s tistim, kar imamo, ker to, kar se je do sedaj pokazalo za dobro, je to, kar dolgoročno potrebujemo. Ok, morda res ni vse v zlatu, vendar nič ne de. Kar je pomembno je, da imamo silo v sebi, ki nas žene naprej.

Sodba - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno je, ne zanikamo sebe. Bodimo pošteni do svojih src in kaj si res želimo. Odpustimo sebi in sprejmimo svoja srca, takšna kot so. Ko to storimo, potem zavedno odgovorimo klicu naših višjih jazov in novi horizonti postanejo dostopni.

As src, petica kar, kraljica križev obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus je na tem, da se mozaik sestavlja v celoto: kar smo izgubili, smo pač izgubili, vedno nekaj ostane in s tem moramo sedaj delati naprej. Delamo na tistem v čemer smo dobri, vemo, česa se moramo držati. Pazimo, da nas čista motivacija ne sežge. Upoštevajmo svojo intuitivno resnico.

Kolo sreče obrnjeno - kje bi lahko bile težave? Sedaj ni čas, da se oklepamo preživetih modelov razmišljanja. Naš pogled na svet se mora spremeniti. Zaupajmo procesu. Zavedajmo se, da se je določena karma morala odviti in poglejmo na stvar s širšega vidika.

Dvojica src - kje so naše prednosti? Takšna kot je naša povezanost s samimi seboj, takšne ljudi privabimo v svoje življenje. Podobno se privlači. Kaj torej privlačimo? Ta karta nas opominja, da morajo odnosi temeljiti na spoštovanju in enakopravnosti.

Stolp - kaj je rezultat? Mi obračamo, bog obrne. Stanje je lahko kaotično in destruktivno, lahko pa pridemo do nepričakovanega spoznanja in uvida.To obdobje je prilika za rast in širitev svojih potencialov. Brez sprememb bi bilo življenje strašansko dolgočasno.


5 views0 comments

Comments


bottom of page