top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 11. 9. – 17. 9. 2023

Polna luna v ribah še vedno odmeva in ta teden pridemo do mlaja v devici. Veliko je možnosti za zdravljenje v prihodnjih dneh. Pazimo se negativnosti, pač čez vse moramo še enkrat. Pomembno je, da nismo neučakani in nepotrpežljivi in še vedno je pomembno, da se trudimo. Nismo še čisto tam, ampak ok, če se sedaj potrudimo: kje bomo že sredi oktobra, ko bo mlaj v tehtnici v obliki sončevega mrka?






Kralj pikov obrnjeno - kakšna je trenutna situacija? Ok, ja, veliko se je dogaja in pred nami so resne spremembe v življenju. To je dober čas, da se umaknemo navznoter, da premislimo, kaj nam je res pomembno v življenju. Dobro pa je tudi, da spustimo pričakovanja, kako bi se moralo kaj odviti, pač pustimo življenje, da nas samo pelje naprej. Pazimo pa, da ne izgubimo glave, sedaj ni čas za dramo.


Osmica pikov - kaj se dogaja? Se ponovi iz prejšnjega tedna na isti poziciji - torej, še vedno razmišljamo samo o tem, kako se ne da nič narediti. Vendar ni tako – spravimo se ven iz uma in dvignimo se nad ovire in omejitve. Še vedno velja, da je v tem času ogromno potenciala, da naredimo preboj.


Desetica pikov - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno bo, da se res potrudimo in presežemo ovire, težave, ki nas čakajo na poti. Ker je tu desetica pikov bomo zmogli. Veliko ranljivosti je tu, kar moramo preseči. Ves cikel bo treba še enkrat dati skoz. Tudi okrevanje je možno, ampak najprej se moramo skulirati in spustiti pričakovanja. Ne pozabimo: počasi se daleč pride.


Kralj križev obrnjeno - kaj naj naredimo, kje je fokus? Kar je res pomembno je, da res spoznamo, kaj je širša slika. Ne gledamo samo na to, kaj se dogaja v tem trenutku, ampak pogledamo na stvar s časovne distance: ali bo to pomembno čez 10 let? Zakaj je morda dobro, da se nekaj ni izšlo? Kaj je vse v ozadju, da se nekaj ni izšlo? Ne bodimo egoistični in polni samih sebe.





Sonce obrnjeno - kaj je rezultat? Kaj je torej rezultat tega tedna: se premika na bolje, nismo pa še čisto tam. Uspehi so bolj tihi, pa vendar: prihodnost je optimistična. Pazimo se negativnosti: bodimo bolj pozitivno naravnani in hvaležni.



🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v devici bo v četrtek, 14. 9. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com


🎯TAROT/DJOTIŠ: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate.

15 views0 comments
bottom of page