top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 10. - 18. 10. 2020

Tokrat imamo 9 kart in kaj nam prinašajo? Ta teden nas karte zelo opogumljajo, da vztrajamo na začrtani poti. Sedaj ni čas za malodušje, pa tudi za prehitevanje in tiščanje glavo skozi zid ne. smemo vreči puško v koruzo. Rezultat bo prišel, samo vztrajati je treba. Mamo mi to.

Petica src – kakšna je trenutna situacija? Za vsako stvar se moramo potruditi in ni vedno lahko. Rezultat ni nujno popoln, ampak saj nič na tem svetu ni popolno. Sami smo dosegli ta rezultat in znamo centi vložen trud in smo zadovoljni sami s seboj. Vidimo širšo sliko.

As src – kaj se dogaja? Vprašajmo se, kaj nosimo v srcu? Kaj in kakšne ljudi privlačimo k sebi? Kaj imamo radi? Kaj je naša velika ljubezen?

Kraljica pikov in sedmica kar – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje?

Kraljica pikov nam kaže, da smo na poti, da postanemo bolj zreli, da se popolnoma osamosvojimo. Spoznali smo, da se lahko zanesemo samo nase in razvili smo notranjo moč. Stopimo v svojo moč in postanimo to, kar smo vedno vedeli, da smo. Sedmica kar pa nas vzpodbuja, da vztrajamo na začrtani poti, morda se nam kaj tudi ne bo izšlo, vendar nam to ne sme vzeti poguma. Poskušamo naprej, kljub razočaranju, ampak na koncu bo nekaj oprijemljivega.


Kočija – kaj naj naredimo? Vajti imamo v svojih rokah, šibamo naprej k zastavljenim ciljem naproti. Paziti moramo na detajle, ne smemo prehitevati dogodkov. Če vzdržujemo ravnotežje med psihičnimi in mentalnimi močmi, lahko veliko dosežemo. Nadzorovati moramo tudi čustvene želje in poželenja. Smo na poti k self-mastery.

Moč obrnjeno – kje bi lahko bile težave? Težave bi lahko bile, da pozabimo na vso notranjo moč, ki smo jo gradili celo leto in da izgubimo vero v to, da zmoremo. Predaleč smo prišli, da bi sedaj vrgli puško v koruzo. Ne smemo izgubiti upanja, ne sme nam dol pasti, ker še vedno ni željenih rezultatov. Vzdržujmo razumevanje in ljubezen.

Trojica križev – kje so naše prednosti? Osredotočeni smo na tisto, kar nas inspirira. Raziskujemo, kaj funkcionira in kaj ne. Želimo razumeti. Inspiracija, ki je prišla do nas, dobiva svoj lasten zagon, morda nas pelje nekam drugam, kot smo pričakovali in načrtovali. Vse skupaj nas notranje bogati.

Štirica križev in šestica pikov – kaj je rezultat? Rezultat nam ne uide. Šestica pikov nam kaže, da smo naredili smo prave izbire, stvari si se izšle v naše dobro. Uporabili smo vse kar znamo in imamo, vse svoje potenciale, vmes se je tudi kaj zalomilo, ampak sedaj je uspeh tu. In tisto, kar nas je do sedaj samo inspiriralo in navduševalo, nam že daje nazaj vrednost, dobimo nagrado za naš trud.


4 views0 comments
bottom of page