top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 2. – 18. 2. 2024

Po mlaju v vodnarju je jasno: veliko je odvisno od nas. Koliko se potrudimo, kaj izbiramo, ali smo pripravljeni sodelovati. Namenjeno je, da se razcvetimo, vendar to prinese tveganje, ali smo pripravljeni iti all in? Morda pa občutek zatrtosti, opeharjenosti. Kaj se moramo naučiti? Sedaj je čas, da se osvobodimo vseh spon, ki nas omejujejo – spremembe so tu. 

Ljubimca obrnjeno  - kakšna je trenutna situacija? Karta leta pride na prvi poziciji. Sedaj so res pomembne izbire, ki jih delamo. Junija se nekaj spremeni oz. res se ustalita dve različni časovnici. Na kateri časovnici želimo biti? Če smo sedaj v čustvenem kaosu, je čas, da ugotovimo, kaj si res želimo. Da ne bomo izbrali nekaj, kar bi lahko kasneje obžalovali.  

 

Štirica križev - kaj se dogaja? Veliko je odvisno od nas samih. Če smo že povabljeni na zabavo, potem je smiselno, da se najprej tja tudi odpravimo. In potrudimo, da se imamo fajn. Če ostanemo doma, potem ne bo nič.  

Trojica kar  - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Pomembno bo sodelovanje. Pomagajmo sodelavcem, da se nekaj zaključi. Delujmo za skupni cilj. Stvari morajo biti opravljene in skupaj zavihajmo rokave.

  

Petica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Smisel življenja ni samo golo preživetje, ali še huje životarjenje. Smisel je, da se razvijemo in da razvijemo vse svoje potenciale. Seveda pa je res, da rast prinese s seboj tveganje. Velike spremembe prinesejo riziko. Kaj je najboljše za nas, kar lahko storimo v tem trenutku?

 

Pravica - kje bi lahko bile težave? Videti je, da moramo ene zadeve res najprej dokončati. Umirimo se ali pa počakajmo, da se stvari umirijo, da bomo lahko bolj objektivno videli, kaj je na stvari. Morda pa imamo občutek, da se je življenje kar malo zarotilo proti nam: bolezen, občutek opeharjenosti. Kaj se moramo naučiti iz dane situacije?

  

Fant src  - kje so naše prednosti?  Že tretji teden povrsti se ponovi fant src, prvi teden je bil na tej isti poziciji, prejšnji teden pa na poziciji težav. Morda nas je življenje toliko že izvežbalo, da smo sedaj dosegli čustveno zrelost in smo bolj sočutni, prijazni in pripravljeni pomagati.

 

Desetica kar - kaj je rezultat? Po vsem, kar se je zgodilo, smo sedaj zelo iznajdljivi, povsod se znajdemo. Hitro precenimo, kaj je na  stvari. In še, stvari so boljše, kot je trenutno videti. Morda to obdobje, v katerem prekinemo s tradicijo in pridemo do nepričakovanih uvidov in sprememb.


 

 

🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za ščip v devici bo v torek, 20. 2. ob 20h na Zoomu. Teme so:  soočenje s strahom, s svojo temo in dvomom v svoje sposobnosti. Prijave: lunakrajc@gmail.com 

 

🕉️JOGA: Online: joga prek spleta poteka ob nedeljah ob 19h in ob sredah ob 6h. V studiu: naslednji termin v programu moj joga obred, ki poteka enkrat mesečno je petek, 8.3. ob 18h. Skupinska vadba poteka ob torkih ob 10h. Možne individualne ure. Več informacij in prijave:  lunakrajc@gmail.com

 

🎯DJOTIŠ/TAROT: Če želite individualni posvet s tarot kartami ali celo djotiš analizo svoje rojstne karte, ste vabljeni, da me kontaktirate. Možnost je tudi kratko djotiš poročilo, ki vsebuje kratek pregled in karto meseca.

9 views0 comments
bottom of page