top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 4. - 18. 4. 2021

Woha, energija gre naprej in prišli so vsi štirje asi!!! Asi predstavljajo moč, silo, potencial, začetek in inovativnost. Iskra akcije. Kaj pa bomo sedaj naredili s tem, pa je na nas. Ne sedeti in čakati, da se bo naredilo samo od sebe: tudi če še oklevamo, je sedaj super čas, da se lotimo projekta, ki ga imamo (najbrž že dlje časa) v mislih.


Cesar – kakšna je trenutna situacija? Dobro se počutimo, smo stabilni in imamo pregled nad situacijo. Imamo znanje in sposobnosti, sedaj je čas, da gremo z načrti naprej.


Petica src – kaj se dogaja? Realno življenje ima tudi napake, vendar se ne smemo osredotočiti samo na napake. Ravno obratno, osredotočiti se moramo na dobre plati: na vse, kar nas podpira, na vse, kar imamo radi.


Moč, as kar, kralj src, osmica pikov – kaj bo še pomembno za prihodnje delovanje? Imamo nekaj (talent, denar, ostale vire), vendar moramo sedaj s tem nekaj narediti. In čaka nas proces, obdobje, ko moramo to stvar razviti. Morda to tudi pomeni, da moramo narediti nekaj, kar je neudobno, vendar nam bo dolgoročno koristilo. Vseeno pa to ni tisto, kar bi si trenutno želeli – moramo izven cone udobja. Zato morda pride tudi do frustracije. Ampak imamo notranjo moč in pogum, da se lotimo dela. Vidimo prijetne distrakcije, vendar smo dovolj močni, da se jim izognemo. Če se nas frustracije preveč polotijo, potem si moramo vzeti čas za notranjo kontemplacijo, za notranji uvid, kaj nam je res storiti. Notranja stabilnost je v tem času izrednega pomena.


Norec, zmernost obrnjeno, as src, kraljica kar obrnjeno – kaj naj naredimo, kje je fokus? Smo na začetku nečesa novega, pred nami je nova pot. Kaj privlačimo v svoje življenje? Bodimo odprti za nove izkušnje, nove ljudi, nove situacije. Ne vemo, kaj se bo zgodilo, vendar z odprtim srcem za nove izkušnje je možno vse. Vseeno pazimo, da nas ne odnese. Ne smemo se tako osredotočiti na svoj cilj, da vidimo samo to in nič drugega. Gojiti in ohranjati moramo smo kreativni potencial, saj brez njega ni idej, ki bi jih potem lahko spravili v realnost. Najti moramo ravnotežje.


Sedmica src – kje bi lahko bile težave? Prepoznati moramo v katerih situacijah, odnosih, ni več ljubezni, ni več povezanosti in se premakniti naprej. Tega ne potrebujemo več, dovolj smo zreli, da to sprevidimo in ustrezno ukrepamo. Vztrajanje na statusu quo nam ne služi več. Ali smo to res zmožni narediti?


Svečenik, as križev – kje so naše prednosti? Navdihuje nas to, da smo na poti, na kateri sledimo prav navdihu, svojemu navdihu. Ne podrejajmo se mnenjem drugih, ali mnenjem avtoritet. Navdiha tudi ne ignorirajmo, s tem škodujemo najbolj sebi. Imamo intuicijo – zaupajmo sami sebi in svojemu navdihu.


Pravica, as pikov, šestica pikov – kaj je rezultat? Vse, kar se je zgodilo do tega trenutka, v katerem se sedaj nahajamo, nas je privedlo do spoznanja o nas samih. Veliko smo že dali skozi, sedaj pa imamo končno vse pogoje, da svoje potenciale polno izkoristimo. In ko to storimo, pride nagrada, zadovoljstvo, dobimo tisto, kar si zaslužimo.

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page