top of page

[KARTE RESNICE]: Osvetlitev tedna 12. 6. – 18. 6. 2023

Hudič obrnjeno! To pomeni, da muke zadnjih tednov le niso bile zaman. Osvobodili smo se nekega bremena in pred nami so nove poti, nove možnosti. Ne zapasti v negativnost, optimistično (pa spet ne preveč) naprej. Gojimo ljubezen v srcu, saj se bodo na odzvali pravi ljudje.


Devetica križev - kakšna je trenutna situacija? Ko že mislimo, da je vsega konec, nas zadane še zadnja preizkušnja. »Ali to res hočem, ali ne?« Potrebujemo ekstra moč in vztrajnost, kreativnost, da speljemo zadevo do konca. Če se bomo potrudili, se bomo tudi počutile vredne in zadovoljne. Nič, kar delamo, ni brez veze.


Hudič obrnjeno - kaj se dogaja? Hudič obrnjeno! To je dobro, zelo dobro! Uspeli smo nekaj spustiti, osvobodili smo se okovov. V zavesti je prišlo do premika: od žrtve do zmagovalca. Le tako naprej.


Norec - kaj bo pomembno za prihodnje delovanje? Sedaj, ko smo osvobojeni kamnov, ki nas vlečejo k tlom, se lahko pustolovščina začne. Nekaj se konča, in nekaj drugega se začne. Odprimo se priložnostim, četudi še ne vemo, kaj vse nas čaka. Ni važno, kaj si drugi mislijo o nas, to je naša pot in se je že začela. Pripravljeni smo na naslednje poglavje.


Trojica pikov - kaj naj naredimo, kje je fokus? Fokus naj bo na tem, da konca počistimo s preteklostjo. Neka bolečina je še tu in nek napor – dvignimo se nad to. Zapustimo znano in gremo naprej.

Sonce - kje bi lahko bile težave? Situacija niti ni tako slaba, bolj je problem, da smo pesimistični in se osredotočamo samo na negativno in to vpliva na celoten pogled na življenje. Kar ne vidimo poti naprej. Sami imamo zmožnost, da to spremenimo: bodimo bolj pozitivno naravnani in hvaležni. Ostanimo realistični.

Sedmica pikov - kje so naše prednosti? Morda smo se morali sprijazniti z neko oviro, z nekim izzivom, ki ga nismo mogli preseči. Morda sedaj zvemo kaj presenetljivega. Zato je najbolje, da se sedja zadev lotimo strateško – ne razglašajmo svojih načrtov vse naokoli.


As src - kaj je rezultat? Kaj imamo res v srcu? Ljudje se odzivajo na to, kar smo v srcu. In po čem želimo, da se nas bodo ljudje spominjali? Razvijajmo ljubezen do sebe in do drugih, da bomo v svoja življenja pritegnili prave ljudi.


🧭KROG: Lunakrajc meditacijsko zdravilni krog za mlaj v dvojčkih bo v četrtek, 15.6. ob 20h prek zoom. Če ne morete priti v živo, bo možno dobiti tudi posnetek. Brezplačno. Prijave: lunakrajc@gmail.com

4 views0 comments
bottom of page